All inclusive vakanties vergelijken!

Vakantie naar Gran Canaria

Deel artikel

In Gran Canaria is er genoeg te doen, vaak is er te weinig tijd om alles te bekijken wat Gran Canaria te bieden heeft. In de stad van Gran Canaria zijn er diverse bezienswaardigheden die worden opgevolgd door vele andere bezienswaardigheden in andere delen van dit eiland. Het noorden van Gran Canaria wordt opgedeeld in 2 verschillende gebieden, de kust en het binnenland. Aan de kust bevinden zich meerdere strandjes waar je heerlijk tot rust kunt komen, even weg van al het toerisme. Veel mensen in Gran Canaria houden rekening met het toerisme in het verkeer en zorgen dan ook dat onbekenden wel op plaats van bestemming komen. Ga je zelf met de auto reizen dan is het wel noodzaak op de autotank vol te hebben tijdens je eigen excursie. Door zelf met de auto te gaan reizen in Gran Canaria kun je op eigen tempo genieten van het prachtige eiland.

Diverse mogelijkheden op het prachtige eiland

De golven horen terwijl je wakker wordt, zand onder je voeten terwijl je buiten aan het ontbijten bent en heerlijk ’s avonds over de boulevard op zoek naar een terrasje met uitzicht op zee. Wie wil dat nou niet? Dat is pas echt ontspannend, Gran Canaria biedt veel vakantiemogelijkheden die zich dicht bij zee bevinden. Veel hotels bevinden zich ook dichtbij de kust van Gran Canaria om een prachtige vakantie aan te bieden. Zo zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van een all-inclusive vakantie in Gran Canaria. Een all-inclusive vakantie zorgt ervoor dat je volledig kan ontspannen tijdens je vakantie, je hoeft niet te denken aan het verzorgen van eten & drinken en vaak zijn er via de reisorganisaties ook nog mogelijkheden om iets cultureels te ondernemen tijdens je vakantie. Gran Canaria heeft een warm en zonnig klimaat, het wordt ook wel het subtropische klimaat genoemd. De temperatuur is vrijwel het hele jaar door hetzelfde, zo rond de 22ᵒC. Voor een lange tijd is het telen van bananen de belangrijkste manier van inkomen geweest, veel bananen worden ingekocht in Spanje voor andere delen van de wereld. Jaarlijks bezoeken ongeveer 3,5 miljoen toeristen Gran Canaria, dit zijn niet alleen buitenlanders maar kunnen ook Spanjaarden zijn die graag in Gran Canaria op vakantie gaan.

 

Spanje, vakantieland voor veel mensen

Spanje staat voor veel mensen bekend om het lekkere eten, het aangename klimaat, mooie bezienswaardigheden en het goede uitgaansleven. Spanje heeft eigenlijk alles te bieden voor elke vakantieganger. Het prachtige strand heeft een enorme aantrekkingskracht wat zorgt voor al het toerisme in Spanje, gemiddeld bezoeken jaarlijks wel meer dan 50 miljoen mensen Spanje. Vaak verblijven al die toeristen in steden als Barcelona en Madrid, wat eigenlijk erg zonde is. Buiten deze bekende wereldsteden heeft Spanje prachtige bezienswaardigheden waardoor je veel beter meemaakt wat er lokaal gebeurt in Spanje. Wanneer je als toerist net iets meer toetrekt naar de bevolking zijn beleef je Spanje op een heel andere manier. In de lokale plaatsen beleef je het echte Spaanse leven, wat niet zo beïnvloed wordt door de toeristen wat wel is gebeurd bij Barcelona. Kortom: Heb je plannen om naar Spanje te gaan? Denk dan eens aan de lokale plaatsen om écht Spanje mee te maken en niet het commerciële plaatje te zien van Spanje.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken