All inclusive vakanties vergelijken!

Vakantiesteden in het westen de Verenigde Staten

Deel artikel

Het westen van de Verenigde Staten kent veel prachtige steden, de grootste sterren in Los Angeles, de goede welvaart in San Francisco en het fantastische nachtleven van Las Vegas. Alle steden kennen hun bijzondere locaties die over de hele wereld bekend zijn. Een vakantie in het westen van de Verenigde Staten is ideaal dankzij het fijne klimaat en de prachtige bezienswaardigheden.

 

De uitgaansgelegenheden van Las Vegas

Een gokje wagen in de casino’s, verblijven in een luxe hotel en uitgaan in neonverlichte clubs, alles is te vinden in The Strip van Las Vegas. Het is de stad waar alles mogelijk is en niks te gek, omringt door het zand van de Mojavewoestijn. Een woestijn in het zuidwesten van de Verenigde Staten dat een groot deel van Zuid-Californië bestrijkt. In Las Vegas speelt tijd geen rol en heeft het nooit zo goed gevoeld om geld uit te geven.

Las Vegas biedt veel activiteiten aan met kenmerken van wereldbekende bouwwerken. Krijg een Italiaans gevoel bij het varen in een gondel, brunch als een echte Fransman onder de Eiffeltoren of verblijf als een farao in het luxe (glazen) piramide hotel, Luxor. De nagemaakte bezienswaardigheden zijn natuurlijk een kleinere varianten van de echte exemplaren.

Vanwege het klimaat is in de maanden juli en augustus de tempratuur boven de 40 graden. Het is dan ook fijner om Las Vegas in de lente of de herfst te bezoeken vanwege het klimaat. In de lente is het gemiddeld 14 graden en in de herfst 10 graden waarbij het gehele jaar de zon schijnt, perfect weer om door de stad te lopen.

 

De betere welvaart in San Francisco

San Francisco, de stad van de goede welvaart. De plaats waar mensen het breder hebben dan in de andere steden van deLas Vegas Verenigde Staten. San Francisco is een relatief kleine stad dankzij de weinig uitbreidingsmogelijkheden die het heeft met de oppervlakte van 121,4 km². Ondanks de kleine oppervlakte zijn er genoeg plekken om te bezoeken en te bekijken.

De beroemde Golden Gate Bridge is niet alleen te bewonderen tijdens het overbruggen maar ook via het water. Ga onder de Golden Gate Bridge door met een bootrondvaart, of rijd er zelf overheen met de auto of de fiets! Daarnaast kan de brug gebruikt worden om lekker tot rust te komen tussen de gigantische bomen van Muir Woods. Het nationaal monument bevat de hoogste boomsoort van de wereld, de bomen kunnen wel groter dan 70 meter worden! Het bos heeft drie soorten wandelpaden, de afstand van deze paden zijn; 800, 1600 en 3200 meter. Daarnaast kan er ook over de onverharde wegen gewandeld worden, die vanuit de vallei omhoog gaan.

In San Francisco ligt in de baai een eiland met een voormalige militaire basis en gevangenis genaamd; Alcatraz. Het stond bekend als één van de best beveiligde gevangenissen van de wereld. Vaar met één van de Alcatraz cruises naar de oud militaire basis en gevangenis van San Francisco. Het Alcatraz staat bekend als de gevangenis met de grootste criminelen, waar nog nooit iemand uit ontsnapt is. Het is een eiland waar sterke stromingen omheen stromen die de situatie perfect maakt om niemand te laten ontsnappen. Om een kaartje te bemachtigen voor een bezoek is het belangrijk om vroeg van te voren te reserveren aangezien de tickets snel uitverkocht zijn.

 

 

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken