All inclusive vakanties vergelijken!

Varen en genieten in Nederland

Deel artikel

Voor een heerlijke vakantie hoef je niet altijd naar het buitenland. In ons eigen land is het ook vaak ontzettend gezellig. Heerlijk genieten van de natuur, de steden en het water. Als je er voor kiest om tijdens je vakantie een paar dagen er op uit te gaan en te genieten vanaf het water, zie je de mooiste steden van een geheel andere kant dan wanneer je er doorheen loopt. Ook al ben je niet in het bezit van een vaarbewijs, dan is het mogelijk om met verschillende boten te varen. Voor veel boten is het namelijk niet noodzakelijk om in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Ben je op zoek naar een gezellig uitje in eigen land? Huur een boot! Geniet van de vele grachten en bruggetjes in Amsterdam of vaar heerlijk over de vele meren van Friesland. Het is mogelijk om een boot direct van de eigenaar te huren. Benieuwd naar de mooiste vaarlocaties van Nederland? Lees hieronder meer!

Varen in het karakteristieke Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar rijke geschiedenis en wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. De hoofdstad van Nederland bestaat uit ontzettend veel grachten en beschikt over 1680 bruggen. Amsterdam is de perfecte plek als je wilt varen en tegelijkertijd wilt genieten van één van Nederlands mooiste steden. Vanaf het water zie je Amsterdam vanuit een heel ander opzicht. Kies er voor om te varen door de drukke Prinsengracht, of wijk uit naar de Amstel of het IJ. Je kunt er zelf voor kiezen waar je wilt varen in Amsterdam. Naast varen ben je in Amsterdam ook aan het juiste adres om heerlijk te shoppen, een drankje te drinken in de vele cafés of om bekende bezienswaardigheden zoals de Dam te bezoeken. Het is mogelijk om tijdens je boottocht op allerlei plekken aan te meren en te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Boot huren Amsterdam? Geniet en ontdek de heerlijke omgeving op je eigen tempo. Via Barqo is het gemakkelijk om verschillende soorten boten te huren, van sloep tot speedboot. Er zijn verschillende boten beschikbaar, waardoor er plek is voor een verschillend aantal personen. Huur een boot in Amsterdam en geniet op een unieke manier van de hoofdstad van Nederland!

Boot huren in Friesland

Friesland is gezegend met een groot aantal meren, sloten, poelen, grachten en niet te vergeten het Wad. In combinatie met de groene vlaktes, prachtige stadjes en dorpen is het heerlijk om hier te genieten. De wateren van Friesland zijn erg gevarieerd. Daarom is het ook erg in trek bij Nederlandse en buitenlandse toeristen. De Friese infrastructuur is ingericht op de vele meren. Het is niet voor niets waterprovincie van Nederland. Daarom is het mogelijk om op ontzettend veel plekjes aan te meren. Voor zowel een kort of lang bezoek kun je je bootvakantie perfect combineren met een bezoekje aan diverse Friese steden. Denk bijvoorbeeld aan Leeuwarden en Sneek. Het is zelfs mogelijk om vanuit Friesland de overtocht te maken naar de Waddeneilanden. Naast varen is het heerlijk om in Friesland rond te fietsen en te wandelen. Boot huren Friesland? Geniet van de Friese cultuur en de prachtige Friese stadjes en dorpen. Huur een bootje in Friesland en ontdek de karakteristieke omgeving op eigen tempo. Het is mogelijk om allerlei verschillende type boten te huren. De capaciteit van de boten gaan van 5 tot 50 personen. De boot huur je direct van de eigenaar. Friesland op een leuke, gezellige en unieke manier ontdekken? Huur een boot en geniet van een gezellig uitje!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken