All inclusive vakanties vergelijken!

Zeeschildpadden spotten in Zakynthos

Deel artikel

 

 

Het Griekse eiland Zakynthos, gelegen in de Ionische Zee is een prachtige vakantiebestemming. Boek je een vakantie naar dit pareltje van Griekenland dan zul je absoluut geen spijt krijgen. Zakynthos herbergt nog vele gezellige en sfeervolle pittoreske dorpjes, verborgen zandstranden, kraakhelder zeewater en een divers flora en fauna.

 

Zakynthos prachtige vakantiebestemming

Zakynthos is een prachtige vakantiebestemming waar je sowieso aan diverse excursies moet deelnemen. Zo kan je een boottocht maken, jeepsafari doen of de stad Olympia bezoeken. Deze stad is bekend omdat hier de eerste Olympische Spelen plaatsvonden. Zakynthos heeft brede stranden maar ze verschillen nogal in samenstelling er zijn zowel zand als kiezel stranden. Het eiland staat ook bekend om de zeeschildpadden die hier jaarlijks op het strand komen. De zeeschildpadden waarover we het hebben is de Caretta Caretta. Deze zeeschildpadden komen op Zakynthos aan land om hun eieren te leggen en hierdoor is het verboden om tussen 20:00 uur en 07:00 uur de stranden te betreden.

 

All inclusive vakantie Zakynthos

Wil je een zonvakantie boeken naar Zakynthos en de beschikking hebben over een prachtig zandstrand? Boek dan je vakantie naar de badplaats Laganas. Hier tref je het mooiste zandstrand aan van het hele eiland en de badplaats heeft een levendig centrum met veel winkels en terrassen. Het is ook mogelijk om een all inclusive vakantie Griekenland te boeken naar Zakynthos. Er zijn meerdere hotels verspreid gelegen over het eiland die de all inclusive formule aanbieden. Zakynthos ligt op 3 uur vliegen van Schiphol, je bent dus binnen de kortste keren op de plaats van bestemming. Vindt bij ons de beste all inclusive hotels voor een geweldige zonvakantie naar Zakynthos en boek direct want voor de hotels, appartementen en resorts geldt weg = weg.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken