All inclusive vakanties vergelijken!

Zonovergoten Kenia

Deel artikel

 

Een veelzijdige vakantiebestemming is het Afrikaanse land Kenia. Het is een waar paradijs met prachtige witte zandstranden, uitmuntende natuur en wildparken vol met exotische dieren. Een vakantie naar deze fantastische bestemming is onvergetelijk mooi. Een Kenia vakantie biedt de perfecte mogelijkheid aan, om een strandvakantie te combineren met het bezichtigen van het land en haar exotische dieren. Niet alleen op het land is Kenia wonderschoon, ook kun je bij de stranden van Mombassa genieten van de prachtige koraalriffen. Na een lange maar enerverende dag kun je heerlijk ontspannen aan het strand van Mombassa of aan het zwembad van je accommodatie.

 

 

Mombassa toeristen oord voor een Kenia vakantie

De havenstad Mombassa is de ideale thuisbasis voor een Kenia vakantie. Vanaf deze plek kun je heerlijk genieten van de prachtige witte zandstranden en je bent binnen de kortste keren met een safari in één van de wildparken. Mombassa is een belangrijke stad voor Kenia, want het heeft de enige internationale haven van het land en het is een perfecte bestemming voor toeristen die naar Kenia reizen voor een overheerlijke strand vakantie. Mombassa is pal gelegen aan de Indische Oceaan en de stranden zijn er werkelijk oogverblindend. Je waant je hier in een paradijs zoals de meeste mensen een paradijs voor ogen hebben. Wil je nog meer genieten van je Kenia vakantie dan kun je het beste een een all inclusive vakantie boeken naar Kenia. De accommodaties zijn geweldig en hebben goede facilitaire voorzieningen. In Mombassa is het gewoon elke dag weer genieten van de ontspannen tropische sfeer.

 

Ga eropuit met een safari

De Nationale Parken van Kenia zijn uniek. In het hele land tref je 24 nationale parken aan. Kenia is de vakantiebestemming voor een safari. Een Kenia vakantie zonder een Safari tocht te hebben gemaakt is eigenlijk ondenkbaar. De flora en fauna van het land zijn uniek en je kunt er veel wilde dieren tegenkomen. Zo kun je in Kenia de ‘Big Five’ zien en veel inheemse vogelsoorten. Een safari tocht door de Nationale Parken is min of meer een must wanneer je eropuit trekt tijdens je all inclusive Kenia vakantie. Het landschap van Kenia is ook adembenemend mooi. Zo bestaat het oosten en noorden van Kenia uit een bergachtig landschap, centraal in Kenia vindt je voornamelijk vruchtbare ondergrond en je treft hier veel koffie en theeplantages aan. Het zuiden van Kenia is de ideale bestemming voor een bezoek aan één van de wildparken. Ga eropuit met een safari tocht en ontdek het mooie Kenia!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken