All inclusive vakanties vergelijken!

Zorgeloos op vakantie

Deel artikel

Turkije

Met alle nieuwsberichten rondom Turkije van de afgelopen weken, maanden wil je het liefst even er helemaal tussenuit om zorgeloos op vakantie te gaan. Het reisadvies voor Turkije is dan ook nu extra zorgvuldig samengesteld. Desondanks blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en beslissing om wel of niet te gaan reizen.

 

Vakantie in Turkije

Op 16 april 2017 vond in Turkije een referendum over de aanpassing van de Grondwet plaats, de campagne die plaatsvond tot het referendum leidde tot vele spanningen in Turkije. Bijna een half jaar later zijn deze spanningen er nog steeds, als je op vakantie gaat naar Turkije moet je zeker rekening houden met protesten. Volgens de Turkse wet worden Nederlanders die ook een Turkse nationaliteit hebben en zich op Turks grondgebied bevinden als Turkse burger behandeld. Sinds 21 juli 2016 spreekt men van een noodtoestand in Turkije en op 19 juli 2017 is deze weer met 3 maanden verlengd dus wat is nu de beste reistijd om Turkije te bezoeken?

 

Jarenlang toeristen uit allerlei landen

Ondanks alle rumoer en ontwikkelingen in Turkije is het natuurlijk een prachtig land dat al jarenlang bezocht wordt door diverse toeristen. De prachtige badplaatsen en het bruisende Alanya is iets wat een enorme trekpleister is voor al die toeristen. Turkije heeft diverse hippe clubs, vele restaurants en een prachtige haven. Met een vakantie in Turkije denken we aan een heerlijk klimaat met kilometerslange zandstranden om heerlijk in te kunnen relaxen.

Ook voor een stedentrip kun je heerlijk van Turkije genieten, dit land is 12 keer zo groot als Nederland en België samen. De grootte van dit land zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn met betrekking tot activiteiten/bezienswaardigheden. Voor een stedentrip kun je ook prima terecht in Istanbul, ben je gek op de zon dan kun je een vakantie in Turkije zeker niet overslaan.

 

Verblijf in het zonnige Turkije

In Turkije zijn de talloze opties om te overnachten in dit prachtige land, voor een lage prijs kun je al op diverse locaties verblijven. Van appartement tot all inclusive hotel en je hebt voor een budgetprijs een heerlijke zonvakantie in een warm land. Met een all inclusive vakantie heb je alle voordelen op een rijtje en kun je zeker zorgeloos genieten. De hele vakantie is het eten en drinken al voor je geregeld en je hoeft zelf alleen maar even naar de bar of het buffet te lopen. Met de prachtige cultuur, warme zon en bruisende steden in Turkije is een vakantie in Turkije altijd welkom. De beste reistijd om Turkije te bezoeken is elk jaar weer anders maar gelukkig vind je dat eenvoudig online om er zeker van te zijn dat het een gunstige periode is om dit land te bezoeken.

 

Adembenemende Turkse Rivièra

Naast alle leuke steden in Turkije heb je natuurlijk ook de adembenemende Turkse Rivièra waar al jarenlang toeristen naar toe komen. Genieten van kilometers lange stranden, warme zon en een zee met golven is dé reden voor vele mensen om naar Turkije te gaan. Daarnaast heeft de Turkse Rivièra een prachtig groen natuurgebied met pijn- en boomnaaldbossen. Met een vlucht van 4 uur ben je al in hartje Turkije en kun je heerlijk genieten van al het moois dat Turkije te bieden heeft.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken