hotel enotel lido madeiraHet Enotel Lido Madeira hotel, is een erg luxe hotel dat te vinden is op het eiland Madeira. Het hotel is voorzien van vijf sterren en dat zal de vakantieganger ook zeker terug vinden. Het hotel ligt direct aan de kust en s voorzien van vele goede voorzieningen. Voor het hotel langs loopt een prachtige boulevard, waarlang mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Ook de omgeving van het hotel is prachtig, waardoor de vakantieganger zijn of haar ogen zal blijven uitkijken.

Faciliteiten

Het Enotel Lido hotel is een ruim opgezet hotel, dat beschikt over 317 verschillende kamers. Deze kamers zijn verdeeld over 10 verschillende verdiepingen. Het hotel beschikt over 4 verschillende liften, zodat alle gasten op welk moment dan ook hun kamers gemakkelijk kunnen bereiken. Natuurlijk beschikt het hotel over een receptie. Deze is 24 uur bemand. Daarnaast is er ook een speciale internet- en tv-ruime. De gasten kunnen ook gebruik maken van de wasserijservice, alleen is dit wel tegen betaling. In het hotel zijn er verschillende ruimtes, waar de gasten gebruik kunnen maken van wifi. Ook op de hotelkamers kunnen de gaste gebruik make van gratis wifi.
Het hotel biedt nog vele andere faciliteiten aan, ook op het gebied van sport en ontspanning. Zo kunnen de gasten elke dag terecht in het fitnesscentrum en daarna kunnen ze heerlijk ontspannen in de sauna. Voor een wat actievere vakantiegangers, zijn er verschillende sporten die gratis kunnen worden uitgeoefend in het hotel. Zo kan er mee worden gedaan met aquarobics, spinning en darts. Er kunnen ook verschillende watersporten worden uitgeoefend, maar deze zijn wel tegen betaling. Dat geldt ook voor de verschillende schoonheidsbehandelingen die de gasten kunnen ondergaan.
Van al deze bezigheden krijgen de gasten natuurlijk trek. Gasten kunnen in het Enotel Lido Madeira hotel kiezen tussen maar liefst 4 verschillende restaurants. Zo zijn er drie a-la-carterestaurants en een Japans restaurant. Daarnaast telt het hotel drie verschillende bars en een poolbar. Bij deze poolbar kunnen de gasten een heerlijk drankje drinken aan het zwembad. Het Enotel Lido Madeira hotel beschikt over een groot buitenzwembad en een apart kinderbad. Binnen in het hotel vinden de gasten nog een verwarmd binnenbad. Bij het buitenbad zijn ligbedden, handdoeken en parasols gratis te verkrijgen.

Verzorging en kamers

In het Enotel Lido Madeira hotel, verblijven de gasten op basis van all inclusive. Bij de all inclusive formule zijn het ontbijt, de lunch en het diners standaard inbegrepen. Per hotel is het verschillend, wat er nog meer binnen deze formule valt. Het ontbijt, de lunch en het diner worden alle drie geserveerd in een buffetvorm. Wel worden deze op gezette tijden geserveerd. De gasten kunnen de gehele dag door allerlei verschillende drankjes drinken. In het Enotel Lido Madeira hotel worden lokale en internationale dranken de gehele dag door geserveerd. Ook alcoholische dranken vallen hieronder. Ook zijn er op verschillende tijden snacks te verkrijgen. Deze zijn te verkrijgen tussen 10.30 en 17.30 en tussen 24.00 en 07.00. Zo kunnen de gasten dus ook altijd ’s nachts iets eten, mochten ze nog trek hebben. Elke hotelkamer beschikt over een minibar en deze zal elke dag goed gevuld worden met water en frisdranken.
Alle kamers in het hotel zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een balkon. Daarnaast beschikt elke kamer over een minibar, radio, televisie en telefoon. Natuurlijk ontbreekt de airconditioning niet en ook de badkamers zijn goed opgezet. Elke badkamer beschikt over een bad, douche, toilet, en föhn.

Het Enotel Lido Madeira hotel is een ruim en luxe hotel. Gasten kunnen hier heerlijk tot rust komen en de verschillende faciliteiten zijn goed opgezet. Natuurlijk zal de animatie niet ontbreken waardoor er voor grote en kleine gasten genoeg vertier is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *