Cortijo BlancoIn Spanja, aan de Costa del Sol, ligt het Cortijo Blanco hotel. Dit gezellige all inclusive hotel is gebouwd in de Andalusische stijl en de gasten zullen hier heerlijk kunnen genieten. De omgeving van het hotel is levendig en het hotel ligt maar 10 kilometer verwijderd van het centrum van Marbella. Er rijden vele busjes die de gasten naar dit centrum kunnen brengen. Ook het strand ligt op loopafstand van het hotel. Een ideale ligging dus.

Faciliteiten

Het hotel wil het haar gasten goed naar hun zin maken, zodoende heeft het hotel er voor gezorgd dat er voldoende faciliteiten aanwezig zijn. Zo heeft het hotel een speciale internethoek, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder internet, dus dan mag internet natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie. Ook is er gratis Wifi in de openbare ruimte. Hiervoor moet er alleen een inlogcode worden aangeschaft en deze is verkrijgbaar bij de receptie. De receptie in dit hotel is 24 uur per dag bemand, zodat gasten hier altijd terecht kunnen. Bij de receptie wordt er Engels, Duits en Frans gesproken. In het hotel is er daarnaast een bibliotheek aanwezig, waar gasten boeken kunnen lenen, om te lezen tijdens de vakantie. Ook is er een speciale lounge ingericht, waar de gasten kunnen relaxen en waar televisie kan worden gekeken. Het hotel beschikt ook over een grote parkeerplaats. Dit is niet zomaar. Het hotel biedt namelijk huurauto’s aan, waar gebruik van kan worden gemaakt. Deze huurauto’s kunnen dan op de parkeerplaats geparkeerd worden.

Hotel Cortijo Blanco ligt op loopafstand van het hotel, maar niet elke gast heeft hier behoefte aan. Zodoende beschikt het hotel over vier verschillende zwembaden, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Ook is er een speciaal kinderbad. Bij de zwembaden zijn voldoende ligbedden en parasols aanwezig. Daarnaast is er een speciale zonneweide waar de gasten ook heerlijk kunnen genieten van de zon. In het hotel komen de gasten één restaurants tegen en twee verschillende bars. De snackbar ontbreekt natuurlijk niet in het hotel en hier mogen de gasten dan ook gebruik van maken. Er wordt gezorgd voor voldoende entertainment voor jong en oud. Voor de kinderen is er nog een speciale speelplaats en de speeltuin ontbreekt natuurlijk niet.

Hotel Cortijo Blanco beschikt over 311 verschillende hotelkamers. Het hotel is gebouwd in 1964 en in 2007 heeft het hotel een complete renovatie gehad. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met 6 verschillende bijgebouwen. Het hoofdgebouw beschikt over twee verschillende verdiepingen en deze kunnen bereikt worden door middel van een lift. De overige bijgebouwen bestaan ook allemaal uit twee verdiepingen, maar zijn niet allemaal voorzien van een lift.

Verzorging en kamers

Hotel Cortijo Blanco biedt vele verschillende hotelkamers aan. Alle kamers zijn voorzien van voldoende voorzieningen, zodat de gasten ook op hun kamers niet te kort komen. De gasten kunnen kiezen uit luxere of juist wat goedkopere hotelkamers. Ook kan er voorkeur worden uitgesproken over het uitzicht vanaf de hotelkamer.
Hotel Cortijo Blanco wordt geboekt op basis van de all inclusive formule Dit houdt natuurlijk in dat het ontbijt, de lunch, het diner en een aanbod aan drinken inbegrepen is. Zo worden het ontbijt, de lunch en het diner aangeboden in buffetvorm. Aan het eind van de middag serveert het hotel elke dag een high tea. Hier mogen alle gasten bij aan schuiven. De gasten kunnen de gehele dag door water, koffie en thee drinken. Tussen 10.00 en 24.00 zijn allerlei frisdranken, bier, wijn en overige alcoholische dranken te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *