Barcelona Pueblo IbizaBarcelona Pueblo Ibiza is een echt familiehotel, met vernieuwde familiekamers. Het hotel kan ook wel omschreven worden als een waar vakantieparadijs. Dit belooft natuurlijk heel wat, maar het hotel kan het zeker waar maken. Lekker eten en drinken door middel van de luxe all inclusive formule, vele verschillende faciliteiten en genoeg animatie voor jong en oud. Kortom, genieten zullen de gasten hier zeker.

Ligging

Hotel Barcelona Pueblo Ibiza ligt in het zuidwesten van Ibiza. Het hotel heeft een ideale ligging, want op loopafstand valt er voor de gasten al van alles te beleven. Zo vinden de gasten om maar 50 meter afstand al een aantal winkels, bars en heerlijke restaurants. Het prachtige zandstrand van Port d’es Torrent ligt op ongeveer 350 meter lopen. Voor wat meer vertier, kunnen de gasten terecht in het centrum van San Antonio. Deze stad ligt op een aantal kilometers van het hotel en hiervoor kunnen de gasten gebruik maken van het openbaar vervoer. San Antonio is een erg levendige badplaats met een gezellige boulevard. Ook achter de boulevard vinden de gasten vele smalle straatjes met gezellige cafés en leuke boetiekjes.
Ibiza is een eiland met vele mogelijkheden. Het eiland behoort tot Spanje en is enorm populair. Het eiland heeft namelijk een prachtige natuur, om mooie tochten door te maken. Ook de witte stranden en de helderblauwe zee zijn natuurlijk een visitekaartje voor dit prachtige eiland.
Voor de jongeren heeft Ibiza ook veel te bieden. Ibiza is namelijk een erg levend eiland, met een fantastisch nachtleven. Ook is Ibiza de ontmoetingsplek voor vele jongeren uit heel Europa.

Faciliteiten

Barcelona Pueblo Ibiza is een ruim opgezet hotel, met meerdere bijgebouwen. In het hoofdgebouw vinden de gasten de receptie en een gezellige lounge, waar de gasten even heerlijk kunnen relaxen. Ook vinden de gasten hier een tv-ruimte, waar naar vele internationale zenders kan worden gekeken. In de openbare ruimtes in het hotel, kunnen de gasten gebruik maken van Wifi. Daarnaast is er ook een speciale internethoek, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Zo kunnen de fantastische vakantiefoto’s ook worden gedeeld, met de thuisblijvers. Het hotel beschikt over een ruimte tuin met vele prachtige bloemen en planten. In deze ruime tuin bevinden zich drie zwembaden waar de gasten gebruik van kunnen maken. Rondom deze zwembaden worden ligbedden en parasols aangeboden, zodat de gasten heerlijk van de zon kunnen genieten. Op het terrein bevindt zich een multisportterein, waar de gasten vele verschillende sporten kunnen worden uitgeoefend. Geregeld worden er allerlei wedstrijden georganiseerd. Het animatieteam verzorgd deze wedstrijden en daarnaast zorgen zij natuurlijk voor nog veel meer vertier voor jong en oud.

Verzorging

Heerlijk genieten van lekker eten en drinken tijdens de vakantie, is vanzelfsprekend in het Barcelona Pueblo Ibiza hotel. Gasten genieten hier namelijk van de all inclusive formule. In het buffetrestaurant staan het ontbijt, de lunch en het diner klaar voor de gasten. Op gezette tijden kunnen zij zo aanschuiven. Bij deze maaltijden kunnen de gasten kiezen uit een beperkt assortiment dranken. Tussen 10.00 en 23.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van allerlei lokale alcoholische en non-alcoholische dranken. Deze dranken zijn te verkrijgen in de bars die het hotel heeft. Overdag biedt het hotel haar gasten ook nog eens allerlei snacks aan en de kinderen kunnen de gehele dag door lekkere ijsjes verkrijgen. Aan het einde van de middag kunnen de gasten nog gebruik maken van de afternoon tea. Thee of koffie met allerlei lekkere zoetigheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *