BergantinHet all inclusive hotel Bergantin, is een heerlijke plek voor een prachtige vakantie. Het hotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar er worden ook nog eens vele verschillende faciliteiten aangeboden. Nette verzorgde kamers, heerlijk eten en drinken en voldoende entertainment zijn hier een aantal voorbeelden van. Een verblijf in hotel Bergantin zal niemand snel vergeten.

Ligging

In het westen van Ibiza ligt hotel Bergantin. Ibiza is een erg populair eiland dat behoort tot Spanje. Vakantiegangers gaan hier voornamelijk naar toe om heerlijk te kunnen relaxen en te genieten van het spectaculaire nachtleven. Ibiza kent namelijk vele grote clubs, waar onder andere vele bekende dj’s graag komen om te draaien. Zodoende heeft het eiland Ibiza echt een status verkregen.
Het Bergantin Hotel ligt direct aan een hoofdweg en op loopafstand vinden de gasten al vele winkeltjes, restaurants en gezellige bars. Het prachtige strand van San Antonio ligt ook op loopafstand van het hotel. Het gezellige centrum van San Antonio ligt op ongeveer 2,5 kilometer afstand, maar dit is voor de gasten ook nog makkelijk af te lopen. San Antonio is een erg populaire uitgaansplaats, zodoende komen dan ook veel jongeren hier naar toe.

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met vijf verdiepingen en een bijgebouw met drie verdiepingen. In het hoofdgebouw zijn twee liften aanwezig in in totaal zijn er 253 kamers. Gasten hebben de keuze uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en vierpersoonskamers. Alle kamers hebben een gezellig balkon en zijn voorzien van airconditioning. De badkamers zijn netjes verzorgd en de kamers beschikken daarnaast nog over een televisie en een telefoon. De twee- en driepersoonskamers, zijn ook te boeken als premium kamers. Deze kamers zijn gerenoveerd en hebben een modernere uitstraling gekregen. Gasten die in deze kamers verblijven hebben gratis toegang tot de chill out zones er kan één keer gebruik worden gemaakt van de sauna of het bubbelbad.

Het hotel heeft een gezellige lobby, waar de gasten even heerlijk kunnen relaxen, of waar zij televisie kunnen kijken. Ook kunnen zij hier gebruik maken van wifi. Daarnaast is er een speciale internethoek, waar de gasten ook gebruik kunnen maken van internet. In de tuin bevinden zich de twee ruime zwembaden, waarvan er één alleen toegankelijk is voor volwassenen. Aan de zwembaden liggen voldoende ligbedden en zijn er parasols beschikbaar om zo heerlijk te kunnen luieren in de zon. Ook kunnen de gasten zo perfect aan hun kleur werken, want dat is toch vaak wel een onderdeel van de vakantie. Het hotel biedt haar gasten voldoende animatie aan en ook kunnen er allerlei sporten worden beoefend, dus niemand hoeft zich hier te vervelen.

Verzorging

Hotel Bergantin is een all inclusive hotel, waar de gasten zich perfect zullen vermaken. In het buffetrestaurant kunnen de gasten genieten van vele verschillende maaltijden die voor ze klaar worden gemaakt. De maaltijden worden gepresenteerd in buffetvorm en de gasten mogen hier onbeperkt van genieten. Overdag worden er ook nog eens verschillende snacks aangeboden en er kunnen allerlei ijsjes worden verkregen. Hotel Bergantin heeft twee gezellige bars, waar de gasten kunnen genieten van heerlijke drankjes. Het hotel biedt haar gasten verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken aan en op gezette tijden kunnen de gasten ook hier onbeperkt van genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *