Grand Palladium Palace IbizaHet Grand Palladium Palace Ibiza hotel, is een heerlijk resort gelegen op het populaire eiland Ibiza. Het prachtige hotel heeft een ligging direct aan het strand en er worden genoeg faciliteiten voor de gasten aangeboden. Zo heeft Grand Palladium Palace Ibiza meerdere bars, waar de gasten gezellig kunnen borrelen en ook zijn er meerdere restaurants waar de gasten verschillende maaltijden kunnen nuttigen.

Ligging

Ibiza is een erg populaire vakantiebestemming. Het eiland wordt voornamelijk door jongeren bezocht, aangezien het uitgaansleven op Ibiza enorm spectaculair moet zijn. Op Ibiza is het zien en gezien worden. Vele bekende dj’s trekken in het hoogseizoen er op uit, om Ibiza aan te doen. Hier draaien zij dan ik de bekende clubs, waar vele vakantiegangers op af komen. Naast de vele clubs, heeft Ibiza ook vele plekken waar de gasten heerlijk kunnen relaxen aan het strand. Hier kunnen de gasten genieten van heerlijke dranken en tegelijkertijd lekker loungen. Natuurlijk heeft Ibiza haar gasten ook nog vele andere dingen te bieden. Een prachtige natuur, cultuur en natuurlijk vele gezellige plaatsen waar leuke uitstapjes naar gemaakt kunnen worden.
Grand Palladium Palace Ibiza heeft een rustige ligging op het eiland. Het hotel ligt direct aan het prachtige strand en aan het natuurgebied, genaamd Ses Salines. Het bekende Ibiza-stad ligt op zes kilometer van het hotel. Hiervoor kunnen de gasten gebruik maken van het openbaar vervoer. Het is zeker de moeite waard, om deze stad een bezoek te brengen tijdens de vakantie. Dichter bij het hotel, ligt het centrum van Playa d’en Bossa. Hier kunnen de gasten zich perfect vermaken, met verschillende winkels, restaurants en gezellige bars.

Faciliteiten

Grand Palladium Palace Ibiza is ruim opgezet en bestaat uit een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen. De bijgebouwen bestaan uit twee verdiepingen. In totaal zijn er 411 verschillende kamers. De gasten hebben de keuze uit vier verschillende verblijftypes. Zij kunnen kiezen uit een standaardkamer, een superior kamer, een junior suite en een suite.
De standaardkamers zijn voorzien van voldoende gemakken, zoals airconditioning, een televisie, een koelkast en de gasten kunnen hier gebruik maken van wifi. De kamers hebben een nette badkamer en een gezellig balkon. De superior kamers zijn voorzien van dezelfde gemakken. Het verschil is alleen, dat deze kamers zich bevinden op de begane grond en zodoende een gezellig terras hebben. De junior suites zijn ruimer van opzet. Deze kamers hebben namelijk een apart zitgedeelte dat is afgeschermd van de slaapkamer. De suites zijn nog ruimer van opzet en beschikken over twee slaapkamers. Deze suites zijn dan ook geschikt voor meerdere personen en zodoende ideaal voor families.

Het hotel heeft twee ruime zwembaden in de tuin, waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken. Ook zijn er voldoende ligbedden en parasols aanwezig. In de tuin bevind zich ook nog een apart zonneterras. In het hotel vinden de gasten de receptie, de lobby en een aparte tv-hoek. De gasten kunnen hier allerlei verschillende sporten beoefenen en er is uitgebreide animatie voor jong en oud. De kinderen kunnen daarnaast ook terecht bij de miniclub, waarin allerlei leuke activiteiten voor ze worden georganiseerd.

Verzorging

In het hotel bevinden zich vier restaurants en drie gezellige bars. De gasten maken hier gebruik van de all inclusive formule, dus het eten en drinken is op gezette tijden inbegrepen. Overdag kunnen de gasten verschillende snacks verkrijgen en er wordt een afternoon tea geserveerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *