Palia Maria EugeniaOp zoek naar een heerlijk hotel, met een prachtig uitzicht. Kies dan voor het Palia Maria Eugenia hotel. Het hotel is namelijk gebouwd op een klif en zodoende is er een spectaculair uitzicht op de Middellandse zee. Nier alleen het hotel is heerlijk, maar ook alle faciliteiten die hier worden aangeboden. Palia Maria Eugenia wil haar gasten dan ook de perfecte vakantie aanbieden.

Ligging

Hotel Palia Maria Eugenia ligt op loopafstand van de badplaats Calas de Mallorca. Deze badplaats ligt aan de oostkust van Mallorca. Mallorca is een Spaans eiland dat behoort tot de eilandengroep de Balearen. Calas de Mallorca is een populaire badplaats, waar de meeste gasten komen voor hun rust. De badplaats is een stuk rustiger, dan wat normaal gesproken van Mallorca wordt verwacht. Calas de Mallorca heeft een prachtige groene groene omgeving en hier komen de gasten dan ook echt tot rust. Eén van de trekkers van deze plaats, is haar wijnen. Hier kunnen de gasten dan ook terecht om een gehele dag, heerlijk wijnen uit deze streek te proeven. In het centrum van Calas de Mallorca vinden de gasten een aantal winkeltjes een aan tal gezellige restaurants en er kan een drankje worden gedronken bij één van de relaxte bars. Deze regio is erg geschikt voor familievakanties met kleinere kinderen. Er valt hier genoeg te beleven, maar toch heerst hier ook heerlijke rust.
Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Calas de Mallorca. Ook de bushalte ligt op loopafstand. Het openbaar vervoer is het ideale middel, om meer van het eiland te kunnen ontdekken. Het prachtige zandstrand dat de gasten hier tegenkomen, ligt op ongeveer 500 meter van het hotel. De zandstranden die hier liggen zijn vlak en lopen heel geleidelijk de zee in.

Faciliteiten

Het Palia Maria Eugenia hotel, biedt haar gasten die verblijftypes aan. Eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers. Alle kamers beschikken over een aantal faciliteiten, zodat de gasten zich hier ook op hun gemak voelen. Het bedlinnen wordt twee keer per week verschoond en de handdoeken worden drie keer per week verschoond. De kamers worden daarnaast elke dag schoongemaakt.

In het hotel, vinden de gasten ook de nodige faciliteiten. Vanzelfsprekend vinden de gasten in het hotel natuurlijk een receptie, een gezellige lobby en een aparte internethoek. Binnen bevindt zich ook een fitnessruimte en een sauna, waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken tijdens het verblijf. Buiten ligt het ruime zwembad, waar het heerlijk vertoeven is. Het water zorgt voor de nodige verkoeling en tussentijds kunnen de gasten heerlijk zonnen op één van de vel ligbedden rondom het zwembad. Ook de kinderen zullen hier een heerlijke tijd beleven. Zij kunnen tijdens het verblijf terecht bij de miniclub. Hier worden vele leuke activiteiten georganiseerd, waaraan zij vrijblijvend deel kunnen nemen.

Verzorging

Palia Maria Eugenia hotel, vindt het enorm belangrijk dat de gasten hier echt kunnen genieten. Hier hoort dan natuurlijk ook de all inclusive formule bij. Genieten van heerlijke maaltijden die in buffetvorm worden geserveerd. De gasten kunnen hier zo bij aansluiten en mogen hier onbeperkt gebruik van maken. Overdag kunnen de gasten verschillende koude en warme snacks verkrijgen om zo ook de tussentijdse trek te stillen. De gasten houden natuurlijk ook van een heerlijk drankje tijdens de vakantie. Zodoende kunnen de gasten bij de bars verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgen. Het hotel heeft hierin een selectie gemaakt van dranken, die op gezette tijden onbeperkt te verkrijgen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.