H10 Tenerife PlayaHet H10 hotel Tenerife Playa bevindt zich op het eiland Tenerife. Het hotel wordt getypeerd als gezellig en bruisend en in de omgeving is veel te doen voor de gasten. Het hotel ligt namelijk in de stad Puerto de la Cruz en dan ook nog eens direct aan de wandelboulevard, wat zorgt voor nog meer gezelligheid.

Faciliteiten

In het noorden van Tenerife, bevindt zich het hotel H10 Tenerife Playa. Het hotel ligt op maar liefst 50 meter afstand van het hotel. De gezellige wandelboulevard, is het enige dat het hotel scheid van het strand. Het uitzicht vanaf het hotel is dan ook altijd prachtig.
Om de gasten van vele gemakken te voorzien, beschikt het hotel over een behoorlijk aantal goede faciliteiten. Zo lopen de gasten bij binnenkomst meteen tegen de receptie aan. Hier bevindt zich ook de loungeruimte, waar de gasten kunnen relaxen en zelfs televisie kunnen kijken.

Het hotel heeft één restaurants, genaamd het El Drago buffetrestaurant. Hier kunnen de gasten gebruik maken van heerlijke maaltijden. Het ontbijt, de lunch en het diner zullen alle drie in dit restaurant geserveerd worden. Na het eten een gezellig drankje drinken, dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren van alle gasten. Zodoende zijn er twee bars waar de gasten hiervoor terecht kunnen. Zo is er een poolbar, genaamd El Lagar en de Tenerife bar die voorzien is van een groot terras. Het H10 Tenerife Playa hotel, richt zich niet alleen op volwassenen, maar ook op families. Zo zijn er vele faciliteiten speciaal voor kinderen, zodat zij zich niet hoeven te vervelen tijdens de vakantie. Zo is er een speciaal kinderbad en een kinderclub. Deze kinderclub is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 11 jaar. Naast het speciale kinderbad, kent het hotel twee ruime buitenbaden waarvan er zelfs één verwarmd is. Het hotel heeft zelfs nog een hele speciale faciliteit. Zo is er op het dak van het hotel, een speciaal dakterras gecreëerd voor nudisten. Zo kunnen deze gasten ook genieten van de zon, zonder dat zij andere gasten tot last zijn.
Hotel H10 Tenerife Playa behoort tot de keten van H10 hotels. Dit hotel beschikt over 324 verschillende hotelkamers en het hotel heeft een officiële classificatie van 4 sterren.

Verzorging en kamers

Het H10 Tenerife Playa hotel biedt twee verschillende kamer types aan. Zo kan er worden gekozen voor een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. Beide kamers hebben een ruim opgezette badkamer, die natuurlijk voorzien is van een toilet en daarnaast een bad en een douche. Natuurlijk ontbreekt de airconditioning niet, die de gasten zelf kunnen bedienen. De kamers zijn daarnaast nog voorzien van een televisie, een kluis, minibar en een föhn. Het zal de gasten niets ontbreken op de hotelkamers. De gasten kunnen kiezen tussen een terras of een balkon waar gebruik van gemaakt kan worden.

De gasten van het H10 Tenerife Plays hotel kunnen er voor kiezen om gebruik te maken van de all inclusive formule. Zoals al eerder aangegeven worden de maaltijden die dit hotel serveert, geserveerd in buffetvorm. Deze kunnen worden genuttigd in het El Drago buffetrestaurant. Gasten die houden van uitslapen, kunnen gebruik maken van een laat ontbijt. Deze wordt geserveerd tussen 10.00 en 12.30 uur in de El Lagar bar. Tussen de middag kiest het hotel er voor om snacks te serveren. Gasten kunnen hier heerlijk gebruik van maken om zo de lekkere trek te stillen. Aan het einde van de middag serveert het H10 Tenerife Playa hotel een afternoon tea. Deze zal natuurlijk gepaard gaan met de nodige koekjes en bonbons. Tussen 10.00 en 24.00 uur kunnen de gasten de nodige drankjes verkrijgen. Alcoholosche en non-alcoholische dranken vallen onder de all inclusive formule. Geen enkele gast zal in dit hotel iets te kort komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *