Diamonds Mapenzi BeachHet luxe Daimonds Mapenzi Beach hotel ligt in Tanzania. Het Afrikaanse land staat natuurlijk bekend om de heerlijke temperaturen en de mooie landschappen. Het luxe resort ligt direct aan het prachtige strand, omgeven door vele palmbomen. Gasten die voor deze accommodatie kiezen, verblijven hier op basis van all inclusive. Het is hier dus alleen maar genieten.

Faciliteiten

Het Daimonds Mapenzi Beach hotel, ligt er rustig. Het resort is voorzien van voldoende faciliteiten, waardoor gasten het resort niet eens hoeven te verlaten. Wel zijn er in de buurt voldoende activiteiten, waar de gasten eventueel gebruik van kunnen maken. Er zijn ook voldoende excursies, waar de gasten aan deel kunnen nemen. Vanuit het hotel, lopen de gasten zo het prachtige witte zandstrand op. Het uitzicht alleen al, zorgt er voor dat de gasten zich in luxe wanen.
Het resort beschikt in totaal over 90 verschillende hotelkamers en appartementen. Het hotel is niet erg groot, maar dit houdt wel in dat de gasten alle aandacht krijgen. Het hotel heeft er ook bewust voor gekozen, om niet massaal te worden. Dan is de luxe en specialiteit er erg snel af.

Het hotel biedt verschillende verblijfstypes aan. Zo kunnen de gasten kiezen voor een hotelkamer, of voor een luxe appartement aan het strand. De hotelkamers zijn geschikt voor twee tot vier personen. Alle hotelkamers hebben een echte Afrikaanse inrichting, wat zorgt voor een prettige sfeer. Ook zijn alle kamers voorzien van een muskietennet. De kamers en badkamers zijn voorzien van voldoende gemakken, waardoor het hier erg prettig verblijven is. De appartementen, ook wel omschreven als beach villa’s, zijn gelegen op het strand. Rondom deze appartementen staan vele palmbomen, waardoor dit een unieke ervaring is. Ook de appartementen zijn geschikt voor twee tot vier personen. Deze zijn voorzien van een ruime veranda en zijn luxe ingericht. In het appartement is er een speciaal zitje, waar de gasten natuurlijk gebruik van kunnen maken.
Het hotel biedt haar gasten voldoende entertainment en activiteiten aan, waar zij aan kunnen deelnemen. Zo kunnen er vele verschillende sporten worden uitgeoefend. Zo kunnen er op het strand verschillende sporten worden uitgeoefend. Ook in het hotel is dit mogelijk. Zo beschikt het hotel over een tennisbaan en een fitnesscentrum. Om even tot rust te komen, kunnen de gasten terecht in het wellness centrum. Tegen betaling kunnen zij hier heerlijke massages ondergaan.
Overdag willende gasten natuurlijk lekker genieten van de zon. Dit is mogelijk op het aangelegen strand, of bij het ruime zwembad dat het hotel heeft. Bij beide, zijn er voldoende ligbedden en parasols waar de gasten natuurlijk gratis gebruik van kunnen maken.

Verzorging

Het Daimonds Mapenzi Beach hotel, wordt geboekt op basis van de all inclusive formule. De gasten kunnen hier dus genieten van al het heerlijke eten en drinken en zij hoeven hier niets voor te doen. Alleen maar aanschuiven. Tussen 07.30 en 10.00 uur kunnen de gasten aanschuiven bij het ontbijt. Hier worden onder andere verschillende broodjes, eiergerechten, zuivelproducten en fruit geserveerd. Tussen de middag worden de lunch geserveerd. De gasten kunnen hier gebruik van maken, tussen 13.00 en 15.00 uur. Het diner wordt standaard in buffetvorm geserveerd. Tussen 19.30 en 21.30 uur kunnen de gasten hierbij aanschuiven. Gedurende de dag, wordt er vers fruit geserveerd en tussen 10.00 en 18.00 uur kunnen de gasten smikkelen van de verschillende snacks die worden geserveerd. Het hotel heeft naast het hoofdrestaurant, ook twee a la carte restaurants. Hiervoor moeten de gasten reserveren. Er zijn twee verschillende bars, waar de gasten gezellig een drankje kunnen drinken. Het hotel serveert verschillende frisdranken, koffie, thee en natuurlijk lokale alcoholische dranken. De gasten kunnen hier tussen 10.00 en 00.00 uur onbeperkt gebruik van maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *