Neptune Pwani Beach Resort & SpaEen vakantie naar Neptune Pwani Beach Resort & Spa, staat garant voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Neptune Pwani Beach Resort & Spa is een heerlijk vijf sterren resort dat haar gasten kwaliteit en comfort biedt. Het personeel is erg vriendelijk en wil alles voor haar gasten doen.

Faciliteiten

Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligt op Zanzibar. Zanzibar is een klein eiland dat vlak voor de oostkust van Afrika ligt. Het eiland Zanzibar wordt bij Tanzania gerekend. Een belangrijke inkomstenbron voor Zanzibar is natuurlijk het toerisme en daarnaast staat Zanzibar ook bekend om al haar specerijen. Zanzibar heeft vele mooie duikplekken en hier komen dan ook veel; toeristen op af. De hoofdstad van dit eiland heeft ook de naam Zanzibar. Zanzibar-stad vervult een belangrijke rol voor het eiland en ook ligt hier de historische binnenstad Stone Town. Stown Town behoort sinds het jaar 2000 ook tot de werelderfgoederen.
Het Neptune Pwani Beach Resort & Spa is opgedeeld in twee verschillende gedeeltes. Zo is er een wat hoger gelegen gedeelte, waarin zich onder andere het wellness centrum bevindt. Hier zijn ook bijgebouwen bij, waarin zich meerdere hotelkamers bevinden. Dan is er ook een lager gelegen gedeelte en hier bevinden zich alle overige faciliteiten en natuurlijk nog de nodige hotelkamers. Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligt direct aan het prachtige strand van Pwani Mchangani Beach. Hier vinden de gasten parelwitte stranden en helderblauw water. De hoofdstad van het eiland bevindt zich op ongeveer 45 kilometer van het resort. Zo ook de historische binnenstad Stone Town. Stone Town is zeker de moeite waar om te bezoeken en hiervoor kunnen de gasten gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi.

In totaal heeft Neptune Pwani Beach Resort & Spa 150 verschillende hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een prachtige inrichting en de kamers zijn dan ook erg sfeervol. De kamers zijn voorzien van verschillende faciliteiten om het de gasten ook hier goed naar hun zin te maken. Zo ontbreekt de airconditioning natuurlijk niet en elke kamer heeft een gezellig zitje. Ook de badkamers zijn netjes en voorzien van de benodigde faciliteiten. Gasten kunnen daarnaast kiezen voor een kamer met zeezicht, of een kamer met zeezijde. De kamers met zeezicht liggen in het hogere gedeelte en hebben uitzicht op zee. De kamers met zeezijde liggen in het lagere gedeelte en vlak bij de zee. Er kan een keuze worden gemaakt uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamer en suites. De suites zijn luxer en ruimer opgezet.

Neptune Pwani Beach Resort & Spa ligt direct aan het strand, maar het resort beschikt ook over twee ruime zwembaden waar de gasten heerlijk kunnen genieten. Ideaal voor een verkoelende duik, of voor de gasten die geen zin hebben in het strand. Op het strand, maar ook bij de zwembaden, staan voldoende ligbedden en parasols en er kunnen ook handdoeken worden gehuurd. Kinderen hebben hun eigen zwembad en er is een miniclub, waar de kinderen zich perfect kunnen vermaken. Er worden hier namelijk allerlei activiteiten georganiseerd, waar zij aan deel kunnen nemen. Ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen. Voor hun worden er overdag ook allerlei sportieve activiteiten georganiseerd en ’s avonds is er voldoende animatie in de vorm van shows.

Verzorging

Het luxe vijf sterren resort Neptune Pwani Beach Resort & Spa biedt haar gasten de all inclusive formule aan. Zij kunnen dus zo aanschuiven het het ontbijt-, de lunch- en het dinerbuffet. Gasten mogen ook eenmalig dineren in de pizzaria. Tussen 10.00 uur en 24.00 uur mogen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken. Er zijn gezellige barretjes waar zij hun drankjes kunnen halen en nuttigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *