Rubi PlatinumHet Rubi Platinum hotel, is één van de nieuwste hotels in Alanya, Turkije. Het hotel is opengegaan in 2014 en de gasten zullen hier genieten van alle luxe die zij hier zullen ervaren. Het hotel is erg ruim en luxe en de gasten zullen hier niets te kort komen. Het hotel heeft een officiële classificatie van 5 sterren en dat zullen de gasten ook weten ook.

Faciliteiten

Het Rubi Platinum is een erg luxe vijf sterren hotel. Het hotel zal er alles aandoen, om het de gasten perfect naar hun zin te maken. Het hotel ligt direct aan het strand van de Turkse Riviera en op ongeveer 200 meter bevinden zich verschillende bars en restaurants.
Het hotel beschikt over 402 kamers, die zijn verdeeld over het hoofdgebouw en een bijgebouw. Deze hebben beiden 7 verdiepingen. Natuurlijk ontbreken de liften in deze gebouwen niet. Bij binnenkomst in het hotel, ontvangen alle gasten een welkomstdrankje. Hier krijgen ze ook nog eens een passende snack bij geserveerd. De gasten zijn vaak wat vermoeid, door de rit naar het hotel. Zodoende zorgt het hotel er voor, dat er voor elke gast een verfrissend doekje klaar ligt. Zo kunnen de gasten zich even opfrissen. Bij de receptie ontvangen de gasten een speciale welkomstbrief, waar het één en ander in wordt verteld. De koffers die de gasten bij zich hebben, worden door een privebutler naar de verkregen kamers toe gebracht. Mochten de gasten er behoefte aan hebben, dan kunnen zij gedurende de vakantie gebruik maken van de privebutler voor bepaalde diensten. Naast de receptie is een luxe ingerichte lounge, waar de gasten heerlijk kunnen chillen. In deze lounge kunnen de gasten gebruik maken van Wifi.

 

Hotel Rubi Platinum ligt direct aan de Turkse Riviera en het hotel beschikt dan ook over een eigen privéstrand. Vanuit de ruime tuin, die dit hotel heeft, lopen de gasten zo het strand op. Op het strand zijn voldoende schaduwrijke plekken. Ook zijn er voldoende ligbedden en parasols, waar de gasten kosteloos gebruik van kunnen maken. Wie geen zin heeft in het strand, kan gebruik maken van de twee ruime buitenbaden die het hotel zelf heeft. Het hotel beschikt over vijf verschillende waterglijbanen, die allemaal in hetzelfde zwembad, ook wel droppool genoemd, uitkomen. Hier zullen voornamelijk de kinderen zich goed mee vermaken. Voor de kinderen is er ook nog een speciaal kinderbad en er is zelfs een babybad. Overal wordt aan gedacht. In dit hotel is luxe erg belangrijk. Zodoende beschikt dit hotel over het grootste wellness centrum van heel Alanya. Hier kunnen de gasten echt genieten en tot rust komen. Er kunnen vele verschillende behandelingen geboekt worden. Een bezoek aan dit wellness centrum mag zeker niet ontbreken.
Ook aan de actievere vakantieganger wordt voldoende gedacht. Zo is er een professioneel animatieteam, dat activiteiten organiseert voor jong en oud. Daarnaast is er in het hotel een fitnesscentrum, waar gasten zich helemaal uit kunnen leven.

Verzorging en kamers

De kamers die hotel Rubi Platinum aanbiedt, zijn van vele gemakken voorzien. Niemand zal hier iets te kort komen. Zo biedt het hotel de volgende kamers aan, familiekamers, standaardkamers, suites en superiorkamers. Een aantal van deze kamers is zelfs rolstoeltoegankelijk.
Gasten die dit hotel boeken, verblijven hier op basis van ultra all inclusive. Dit houdt het volgende in. Het ontbijt, de lunch en het diner worden in buffetvorm geserveerd. Daarnaast beschikt het hotel over drie a la carte restaurants waar gedineerd kan worden. In het hotel wordt zelfs een vroeg en een laat ontbijt geserveerd. Gedurende de gehele dag kunnen de gasten gebruik maken van het uitgebreide drankenbuffet. Non-alcoholische dranken, maar ook alcoholische dranken vallen hier onder. De minibar op de hotelkamer wordt ook dagelijks gevuld met een aantal dranken. Gedurende de dag kunnen de gasten nog gebruik maken van snacks, Turkse pannenkoeken en andere zoetigheden die worden geserveerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *