Sirius De LuxeHet luxe Sirius De Luxe hotel ligt in de buurt van Alanya, Turkije. Turkije is één van de populairste vakantielanden op dit moment. In 2015 zal dit hotel haar deuren openen en er wordt dan ook erg veel van verwacht. Het hotel is iets kleinschaliger opgezet, maar daardoor hebben de gasten hier wel meer rust. Het hotel is ook nog eens erg geschikt voor jonge gezinnen en families.

Faciliteiten

Het hotel ligt direct aan het prachtige strand, dat Turkije overal heeft. De populaire en erg bekende badplaats Alanya ligt op een aantal kilometer van het hotel. Elk jaar weer, trekt Alanya vele toeristen. Hier valt dan ook erg veel te beleven. Alanya is één van de grootste badplaatsen die Turkije kent. Op ongeveer één kilometer van het hotel, bevindt zich het Avsallar centrum. Hier valt ook genoeg te beleven voor de gasten.

Sirius De Luxe is een wat kleiner hotel, met 250 hotelkamers. Ideaal voor gasten die het massale graag willen vermijden. Het hotel is ook nog eens afgeschermd door vele bomen en planten, waardoor er een wat intiemere sfeer wordt gecreëerd. De gasten die kiezen voor dit hotel, hebben de keuze uit drie verschillende verblijftypes. Er kan gekozen worden uit en tweepersoonskamer, een familiekamer of een suite. De kamers zijn erg modern en sfeervol ingericht, waardoor de gasten hier bijna niet eens weg zouden willen gaan. Er is centrale airconditioning, een televisie, minibar en een telefoon. Ook kunnen de gasten gebruik maken van Wifi op hun kamer. De badkamers zijn netjes verzorgd en zijn voorzien van een bad en of douche,een toilet en een föhn.
De familiekamers hebben een extra slaapkamer, waardoor de kamers uiteindelijk dus ook iets ruimer zijn opgezet. De suites zijn nog ruimer en zijn zelfs voorzien van twee badkamers.

Het Sirius De Luxe hotel heeft meerdere zwembaden en zelfs een eigen aquapark met vele verschillende glijbanen. Bij het zwembad, maar ook op het strand is er een aparte bar waar de gasten een verkoelend drankje op kunnen halen. Ook is er bij beide voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de zon. De gasten kunnen ook heerlijk relaxen in het luxe wellness centrum dat het hotel heeft. Hier kunnen de gasten genieten van de sauna en het Turkse bad.
Bij binnenkomst in het hotel, worden de gasten warm onthaald. Hier lopen zij meteen tegen de receptie aan, waar zij de gehele vakantie terecht kunnen met vragen, problemen of opmerkingen. Hier vinden zij ook meteen de lobby waar de gasten gezellig kunnen zitten onder het genot van een lekker drankje. Tijdens het verblijf, zorgt het hotel voor voldoende animatie en entertainment. Zo worden er geregeld spelletjes georganiseerd en worden er sportwedstrijden beoefend. Overdag is er voor de kinderen een speciale mini-club en ’s avonds worden er verschillende shows opgevoerd. E is geregeld live muziek en er worden strandfeesten georganiseerd.

Verzorging

Het Sirius De Luxe hotel wordt aangeboden in combinatie met de ultra all inclusive formule. Bij deze formule zijn de maaltijden en verschillende dranken inbegrepen. Bij dit hotel zijn ook de standaard maaltijden inbegrepen. Hieronder vallen het ontbijt, laat ontbijt, de lunch en het diner. De gasten kunnen hiervan gebruik maken en deze maaltijden worden in het hoofdrestaurant geserveerd in een buffetvorm. Het hotel heeft daarnaast nog twee a la carte restaurants en gedurende het verblijf, mogen de gasten hier eenmalig gratis dineren. Willende gasten hier vaker dineren is dat zeker mogelijk. Alleen moeten zij hier dan een kleine vergoeding voor betalen. Overdag kunnen de gasten ook onbeperkt gebruik maken van alle snacks en zoetigheden die geserveerd worden. Sirius De Luxe heeft een aantal verschillende gezellige bars, waar de gasten een drankje kunnen drinken. Alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel serveert, kunnen 24 uur per dag gedronken worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *