hotels beldibiDe Turkse badplaats Beldibi ligt aan de zuidkust van Turkije tussen Antalya en Kemer in. Deze badplaats is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke rustige vakantie in de Turkse zon. Beldbi ligt in een prachtige omgeving tussen de bossen. De omgeving is groen en men vindt hier fraaie baaien, een grillige kustlijn en een lang strand. In het centrum van Beldibi vindt men vele winkeltjes, bars en restaurants. Aan het strand kan men heerlijk zonnen en genieten van het heldere water van de Middellandse Zee. Vanuit de badplaats kan men verschillende uitstapjes maken naar het achterland of bijvoorbeeld Kemer. De avonturier kan de grot van Beldibi verkennen en aan het strand kan men verschillende watersporten beoefenen. Een vakantie naar Beldibi is geschikt voor het hele gezin.

Klimaat en natuur

Beldibi kent net als de rest van de Turkse zuidkust een mediterraan klimaat. De zomers zijn er warm en droog en de winters zacht. Tussen de maanden mei en september is men tijdens een vakantie naar Beldibi gegarandeerd van perfect strandweer. De temperaturen liggen er dan tussen de 25 en 40 graden. In de winter is het in Beldibi wat kouder, maar de temperatuur blijft ook dan aangenaam. De omgeving van Beldibi is prachtig. Er bevinden zich vele bossen en fruitboomgaarden. Landinwaarts wordt het een stuk bergachtiger De langgerekte badplaats beschikt over een kilometerslang zandstrand. Dit strand vormt voor de vakantieganger de ideale ontspanningsplek.

Een ontspannen vakantie in Beldibi

Beldibi is de ideale vakantieplaats voor een ontspannen vakantie in de zon. Deze badplaats bevindt zich in een prachtig groene omgeving met bossen, een grillige kustlijn en een kilometerslang zandstrand. Aan het strand kan iedereen tot rust komen en zwemmen in het heldere water. Het strand biedt ook tal van mogelijkheden tot het beoefenen van verschillende watersporten. Het centrum van Beldibi is eenvoudig maar toch vindt men hier voldoende winkeltjes, terrasjes en restaurants. Beldibi ligt aan de voet van de bergen, in het voorseizoen is het met geluk zelfs mogelijk om ’s ochtends te skiën in de bergen en ‘s middags te zwemmen in de zee. Vanuit Beldibi is het mogelijk om het gezellige Kemer te bezoeken, hier bevindt zich een authentiek nomadendorp. Ook kan men met het hele gezin het waterpark Aqua World Kemer bezoeken. Ook de antieke stad Phaselis is een bezoekje waard. Een vakantie naar Beldibi staat garant voor een zorgeloze vakantie waar toch genoeg te doen is voor iedereen.

Hotels in Beldibi

In Beldibi bevinden zich voornamelijk aan het kilometerslange zandstrand grote all inclusive hotels. Hotel Paloma Renaissance Resort & Spa ligt direct aan het strand in een bosrijke omgeving. Het hotel ligt nabij het centrum en beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad, amusement en een sauna. Men verblijft hier op basis van all inclusive. Sentido hotel Sultan Beldibi is een zeer geliefd familieresort en ligt in het bos. In de verzorgde tuin vindt men drie zwembaden en het hotel ligt direct aan het strand. In de omgeving vindt men vele uitgaansgelegenheden en men verblijft hier op basis van all inclusive. Het Yelken Blue Life hotel ligt aan een privéstrand en beschikt over drie zwembaden. Het hotel beschikt daarnaast over vele ander faciliteiten en beschikt over meerdere restaurants.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *