hotels in turkije

 

De bekende Turkse badplaats Bodrum ligt aan de Egeïsche kust. Hier vindt men een bruisend nachtleven, een unieke sfeer, een prachtige haven en een gezellig centrum. Op ongeveer vijf kilometer van Bodrum ligt Içmeler. Deze plaats bestaat uit het oorspronkelijke dorp, een aangrenzende wijk en een toeristisch deel. In het toeristische deel vindt men vele ruim opgezette hotels die beschikken over diverse faciliteiten. In Içmeler vindt men prachtige stranden met daarachter een wandelpromenade. Aan deze wandelpromenade vindt men winkeltjes en eet- en uitgaansgelegenheden. Tijdens een vakantie in Içmeler zal iedereen genieten van dit sfeervolle dorp met het prachtige strand.

 

Klimaat en natuur

Bodrum-Içmeler ligt in het zuiden van de Egeïsche kust waar een Middellands zeeklimaat heerst. De zomers zijn hier vrij droog, lang en warm en de winters zijn hier mild. In de winter kunnen er wel korte maar hevige regenbuien vallen. Ook in het voorjaar en najaar zijn de temperaturen hier aangenaam. Een vakantie in de lente of wintermaanden is dan ook zeker mogelijk. De omgeving van Bodrum-Içmeler is heuvel- en bergachtig met lage begroeiing. De plaats Bodrum ligt op een groot schiereiland met baaien en mooie stranden. Het plaatsje Içmeler ligt nabij Bodrum, ook de stranden van Içmeler zijn zeker een bezoek waard. Ook bieden de stranden vele mogelijkheden tot watersport. Men kan hier duiken, waterskiën, snorkelen enzovoort.

 

Bodrum-Icmeler

Bodrum-Içmeler is een sfeervol dorp met een unieke sfeer. Tijdens een vakantie naar Bodrum-Içmeler is alles mogelijk. Men kan heerlijk genieten van de rust die hier heerst. Uitrusten kan op één van de prachtige stranden of natuurlijk aan het zwembad bij het hotel. De stranden bieden daarnaast ook genoeg watersportmogelijkheden. Achter het strand vindt men een wandelpromenade met heel wat eet- en uitgaansgelegenheden. Is men na alle rust toch toe aan wat meer drukte, dan kan men met een dolmus de stad Bodrum bezoeken die op een paar kilometer afstand ligt. In deze badplaats vindt men cultuur, vele winkeltjes, restaurants en een bruisend uitgaansleven. Içmeler is zeer geschikt voor wie toch wil genieten van de prachtige Egeïsche kust, maar niet middenin de drukte wil zitten. Ook is Içmeler een prima uitgangspunt voor wie excursies wil maken naar bijvoorbeeld het achterland van Turkije. De hotels in Içmeler zijn prachtig, het personeel en de bevolking van dit dorp zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Jong en oud zal genieten tijdens een vakantie in Bodrum-Içmeler.

 

Hotels Bodrum-Içmeler

In Bodrum-Içmeler bevinden zich heel wat ruim opgezette resorts en hotels met diverse faciliteiten. Deze hotels bevinden zich veelal net wat buiten het centrum in het toeristische deel van Içmeler. Het Bodrum Holiday Resort is een vijf sterren resort dat direct aan zee ligt. Men verblijft hier op basis van all inclusive. Vanuit het hotel is het centrum van Içmeler goed te bereiken en Bodrum ligt op zo’n 4 kilometer afstand. Het Ersan Residence & Spa is een ruim opgezet resort waar men verblijft op basis van een zeer uitgebreide all inclusive formule. Het hotel is zeer geschikt voor wie op zoek is naar veel luxe. De suites zijn van vele faciliteiten voorzien en dit hotel beschikt over een wellnesscentrum. Ook bij Hotel Forever Club verblijft men op basis van all inclusive. Dit hotel ligt direct aan zee en beschikt over een stuk privé strand. Het hotel is zeer sfeervol, beschikt over voldoende faciliteiten en is toegankelijk voor kinderen boven de 14 jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *