hotels gokova

 

 

Gökova is een modern stadje dat op 30 kilometer ten noorden van Marmaris ligt. Dit stadje staat ook wel bekend onder de naam Akyaka. De stranden van Gökova zijn de bekendste trekpleister van deze kust. Vooral bij kitesurfers zijn de stranden zeer populair. De kustlijn is adembenemend. Ook de omgeving van Gökova is prachtig, men vindt hier vele begroeide heuvels en naaldbomen. Het massatoerisme heeft Gökova nog niet gevonden, de omgeving is hier nog ongerept. Wel neemt het toerisme steeds meer toe. Gökova is de ideale vakantiebestemming voor de sportieve reiziger vanwege de vele sportieve activiteiten in en rondom Gökova.

 

 

Klimaat en natuur

In Gökova heerst een Middellandse Zeeklimaat. De zomers zijn hier warm en droog. Van het voorjaar tot het najaar heerst er een heerlijke temperatuur. De winters in Gökova zijn mild, de meeste neerslag valt hier van november tot februari. De natuur in en rondom Gökova is groen en prachtig. De grijze zandstranden in Gökova zijn rustig en schoon. In de omgeving zijn diverse kleine en grote stranden te vinden. Het ondiepe zeewater is kenmerkend voor Gökova, dit is ook de reden dat deze stranden zo populair zijn bij kite- en windsurfers.

 

 

Een sportieve vakantie naar Gökova

Een vakantie naar Gökova is ideaal voor de sportieve vakantieganger. Het is dan ook niet voor niets dat deze plaats zeer geliefd is bij kite- en windsurfers. De stranden van Gökova zijn bij deze groep populair door het ondiepe zeewater. Naast surfen kunnen er ook vele andere sporten op het water langs de kust worden beoefend. Kajakken, zeilen en duiken zijn hier ook erg populair. Ook is het mogelijk om in de omgeving te paardrijden. De omgeving van Gökova in prachtig en nog ongerept. Men vindt hier geen massatoerisme. Het toerisme groeit echter wel in deze plaats.

 

 

Hotels in Gökova

In Gökova vindt men het Yucelen hotel. Het hotel ligt in een groene omgeving en is gebouwd in Turkse stijl. Het hotel ligt op een unieke plek en is kleinschalig en karakteristiek. De accommodatie is kindvriendelijk en de service is fantastisch. Men verblijft hier op basis van all inclusive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.