hotels gumuldurGümüldür is een klein en rustig dorpje aan de Noord-Egeïsche kust. Gümüldür ligt op zo’n 45 kilometer van Kusadasi. Het is een opkomende badplaats die de toerist steeds meer te bieden heeft. De stranden zijn er prachtig en er bevinden zich een aantal schitterende hotels. De bevolking was altijd afhankelijk van de visserij en de mandarijnteelt. Door de groeiende faciliteiten voor toeristen neemt ook de bevolking de overstap naar het toerisme. In het centrum van Gümüldür bevinden zich heel wat gezellige restaurants en barretjes. Door prachtige zandstranden en het kristalheldere water van de zee ziet Gümüldür eruit als een waar paradijs. De omgeving is prachtig en deze plaats biedt ook de cultuurliefhebber genoeg bezienswaardigheden. Gümüldür is een geweldige vakantiebestemming.

Klimaat en natuur

In Gümüldür heerst een mediterraan klimaat met warme en droge zomers. De winters zijn een stuk koeler, er kan dan ook regen vallen. Tijdens de winter zal in deze plaats de temperatuur echter niet tot onder de nul dalen. In december kan de temperatuur hier nog 15 graden zijn, deze bestemming is daarom ook het hele seizoen geschikt voor onder andere watersporters. In het voor- en najaar zijn de temperaturen zeer aangenaam. Gümüldür ligt in een prachtige omgeving. De omgeving is groen en er bevinden zich vele grote naaldbossen. Ook vindt men hier boomgaarden met olijven en citrusvruchten. De zandstranden in Gümüldür zijn prachtig. De zeebodem loopt geleidelijk af, wat ideaal is voor een vakantie met kinderen.

Gümüldür

De opkomende badplaats Gümüldür is een geweldige vakantiebestemming. Men vindt hier nog het echte Turkse leven. vakantieplaats heeft de toerist genoeg te bieden, jaarlijks komen er steeds meer faciliteiten bij voor de toerist. In het centrum van Gümüldür vindt men gezellige bars en restaurants. Ook zijn er veel mogelijkheden om te winkelen van traditionele bazaars tot moderne winkelcentra. Op de prachtige zandstranden kan men heerlijk ontspannen, genieten van de zon of een duik nemen in het kristalheldere water. Ook voor de cultuurliefhebber is hier genoeg te doen. Vanuit Gümüldür kan men Efeze bezoeken of de Apollo tempel en het standbeeld van Apollo. Ook een bezoek aan de haven van Izmir is aan te raden. Wie kiest voor Gümüldür kan rekenen op een ontspannen vakantie vol natuur en cultuur.

Hotels in Gümüldür

In Gümüldür zijn een aantal geweldige hotels te vinden waar men een ontspannen vakantie zal genieten. Het Cactus Paradise Beach Club hotel is een gezellig familiehotel dat ligt aan een mooi breed strand. In dit hotel bevinden zich verschillende familiesuites en men verblijft hier op basis van all inclusive. Het Gümüldür Beach Resort ligt nabij het strand en het centrum van Gümüldür. Het hotel beschikt over twee zwembaden, bars, een discotheek en vele ander faciliteiten. Ook in dit hotel verblijft men op basis van all inclusive. Hotel Club Yali en Club Yali Prestige ligt direct aan het strand. Het hotel ligt in een relatief rustig gebied en in een prachtige omgeving. Het hotel beschikt over verschillende restaurants en bars en hanteert ook de all inclusive formule.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *