Hotels HisarönüHisarönü is een gezellig vakantieplaatsje in de omgeving van Fethiye. Deze vakantieplaats ligt op een hoog plateau van een gebergte en wordt door hoge groene bomen omsloten. In de omgeving kan men uitstekend wandelen. Hisarönü heeft een leuke hoofdstraat waar zich winkels, bars en restaurants bevinden. In de avonduren komt deze plaats compleet tot leven. In de avonduren is er altijd een verkoelende bries aanwezig door de ligging in de bergen. Buiten het centrum van Hisarönü is het minder druk, men kan hier dan ook volledig tot rust komen. Het opsnuiven van de frisse berglucht zal iedere vakantieganger goed doen. In Hisarönü is geen strand aanwezig maar op zo’n 4 km afstand vindt men het prachtige strand van Ölüdeniz.

Klimaat en natuur

Het klimaat in Hisarönü heeft een sterk mediterraan karakter. De zomers zijn hier warm en droog maar de winters zijn mild en nat. De natte winters zorgen in combinatie met de warme zomers voor een zeer groene omgeving. De stad ligt aan een berg, in de omgeving kan men prachtige wandelingen maken. Er is geen strand aanwezig in Hisarönü, deze plaats ligt op zo’n 4 km van de kust.

Een vakantie naar Hisarönü

Hisarönü is een geweldige vakantieplaats voor de natuurliefhebber. Deze plaats is omgeven door bergen en groen. Men kan prachtige wandelingen maken in dit gebied en hier heerlijk tot rust komen Ook de cultuurliefhebber zal zich hier niet vervelen. In de stad is een ruïne te vinden die zeer indrukwekkend is. Ook kan men uitstapjes maken naar Fethiye of Ölüdeniz. In Hisarönü vindt men rust maar er is genoeg te beleven in het centrum van de stad. Hier zijn vele faciliteiten gericht op studenten. Het uitgaansleven is bruisend en in het centrum vindt men genoeg restaurants en winkels. Voor een heerlijke dag op het strand kan men Ölüdeniz bezoeken. Op dit strand kunnen ook verschillende watersporten worden beoefend. Tijdens een vakantie in Hisarönü zal niemand zich vervelen.

Hotels Hisarönü

In Hisarönü bevinden zich een aantal goed verzorgde hotels. Het Orka Clubhotel is een ruim opgezet complex. Dit hotel beschikt over een mooie groene tuin en meerdere zwembaden. Het hotel ligt op loopafstand van verschillende winkels, bars en restaurants. Deze accommodatie is ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Men verblijft hier op basis van halfpension. Het Montana Pine resort is gebouwd in Turkse stijl en zeer romantisch. Ook in dit hotel verblijft men op basis van halfpension. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, verschillende restaurants en bars. Hotel Ova Resort heeft een prachtige ligging in een rustige omgeving. Het hotel beschikt over een zwembad, een restaurant en een gezellige poolbar. Men verblijft hier op basis van all inclusive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.