hotels kargicakDe kleine badplaats Kargicak ligt aan de zuidkust van Turkije. Deze badplaats is gelegen in een heuvelachtige omgeving waar men vooral bananenplantages vindt. Men vindt hier vooral all inclusive hotels die van alle gemakken zijn voorzien. Het prachtige strand van Kargiçak bestaat uit fijngrind en ligt voor de hele badplaats. Aan de ene kant van Kargiçak bevindt zich Dermitas en aan de andere kant Mahmutlar. In het centrum van Kargiçak vindt men genoeg leuke eettentjes en een aantal winkeltjes. Tijdens een vakantie in Kargiçak zal men genieten van de Turkse zon en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Klimaat en natuur

In Kargiçak heerst een mediterraan klimaat met hete zomers en zachte winters. De hele zomer kan men hier genieten van prachtig weer. Ook in het voor- en najaar zijn de temperaturen hier nog zeer aangenaam. Een vakantie naar Kargiçak is dan ook zeer geschikt in deze perioden. In de winter valt er in deze badplaats wel wat regen. De omgeving van Kargiçak is groen een rustig. Men vindt hier vele planten en bloemen. Om de schoonheid van het plaatsje te behouden en de natuur in ere te houden mag er niet hoger worden gebouwd dan drie verdiepingen.

Een zonnige vakantie in Kargiçak

Een vakantie naar Kargiçak is geschikt voor wie op zoek is naar een combinatie van strand, een prachtige natuur en veel gezelligheid. In dit dropje aan de Turkse Rivièra schijnt de zon bijna altijd. De badplaats ligt prachtig, de zee is goed te zien door de glooiing van de bergen. Kargiçak hoort oorspronkelijk bij het alom bekende Alanya, de vakantieplaats die 25 kilometer verderop ligt. Tijdens een vakantie in Kargiçak kan men heerlijk wandelen in de prachtige omgeving. Het gezellige centrum met een aantal winkeltjes, bars en restaurants leent zich uitstekend om lekker doorheen te slenteren. Voor een dagje winkelen kan men het drukke Alanya bezoeken. De cultuurliefhebber kan de oude ruïne bezoeken die zeker de moeite waard is om te bekijken. De oude cultuur van Turkije kan men ook opsnuiven in de vele plaatsjes die in de omgeving van Kargiçak liggen. Kargiçak is een geweldige vakantieplaats met voldoende mogelijkheden tot verschillende activiteiten.

Hotels in Kargiçak

In Kargiçak vindt men vooral all inclusive resorts en hotels welke van alle gemakken zijn voorzien. Het Utopia World hotel is een prachtig hotel gelegen op een heuvel en in een rustige omgeving. In dit hotel komt men heerlijk tot rust in het luxe wellnesscenter. Voor de kinderen is er een geweldig groot Aquapark waar zij zich geen moment zullen vervelen. Het hotel is zeer geschikt voor een familievakantie. Het Gold city hotel ligt op de top van een berg en zo’n 2 kilometer vanaf het strand en centrum. Het hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een privéstrand en meerdere restaurants. Club Titan is een gezellig hotel dat nabij het zandstrand ligt. Het hotel biedt de vakantieganger vele sportieve activiteiten en het animatieteam zorgt voor amusement. Het hotel is geschikt voor een vakantie met kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *