Turunc hotelHet Turunc hotel is een fantastisch hotel, gelegen aan een berg en direct aan het strand. Hierdoor is er elke dag weer een fantastisch uitzicht op de zee en rondom het hotel vinden de gasten alleen maar groen. Hier komen de gasten dan ook echt tot rust. Het hotel is erg kindvriendelijk, dus zodoende is het een ideale vakantiebestemming voor gezinnen.

Faciliteiten

Het Turunc hotel ligt in Turkije aan de Lycische kust. Turkije is natuurlijk erg populair, mede door het weer en de vele all inclusive hotels die het land aanbiedt. De meeste vakantiegangers kiezen voor een vakantie naar Turkije om gewoon lekker te kunnen genieten. Lekker eten en drinken, fijne temperaturen en mooie stranden. Wat willen we nog meer.
Het Turunc hotel ligt dus direct aan het strand en het hotel heeft hier dan ook een eigen privéstrand. Doordat het hotel direct in de natuur ligt, is het hier heerlijk rustig. Het centrum van de stad Turunc ligt dan ook op ongeveer 500 meter van het hotel. Er rijden voldoende dolmus busjes waar de gasten tegen een kleine vergoeding gebruik van kunnen maken. Deze dolmus busjes brengen de gasten overal naar toe. Op ongeveer 150 meter van het hotel, hebben de gasten de mogelijkheid om te gaan duiken, om een boot te huren om of verschillende watersporten uit te oefenen.

Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen, die ook nog eens uit meerdere verdiepingen bestaan. Er zijn maar liefst 380 kamers die kunnen worden geboekt. De gasten kunnen kiezen uit een standaardkamer, een superior kamer, of een familiekamer. De kamers zijn netjes en modern ingericht en de gasten zullen zich hier ook zeker thuis voelen. De superior kamers zijn ruimer van opzet en de gasten kunnen hier van meer faciliteiten gebruik maken. Zo hangen er bijvoorbeeld al badjassen klaar. De familiekamers zijn nog ruimer van opzet. Deze kamers bestaan uit een aparte woonkamer en een aparte slaapkamer, met meerdere slaapgelegenheden. Alle kamers hebben een gezellig balkon met een fantastisch uitzicht.

In het hoofdgebouw is de receptie, waar de gasten altijd terecht kunnen met vragen of opmerkingen. Hier vinden de gasten ook een gezellige lobby en de internethoek. In het hoofdgebouw worden ook de meeste overige faciliteiten aangeboden, zoals de restaurants en de bars. Er zijn twee ruime zwembaden en een speciaal kinderbad, waarin de gasten zich perfect kunnen vermaken. Er zijn maar liefst 7 verschillende glijbanen en natuurlijk ontbreekt een zonneterras niet. Hier kunnen de gasten even bijkomen van hun avonturen op de glijbanen. Hier kunnen zij natuurlijk ook heerlijk genieten van de zon. Natuurlijk zijn er voldoende ligbedden rondom de zwembaden en op het strand. In het hotel vinden de gasten een wellness centrum, waar zij zich heerlijk kunnen laten verwennen. Hier kunnen de gasten verschillende massages boeken en natuurlijk mag een echte hamam behandeling niet ontbreken. Ook kunnen er verschillende sporten worden uitgeoefend en er worden verschillende activiteiten georganiseerd, waar jong en oud aan mee kunnen doen.

Verzorging

In het Turunc hotel kunnen de gasten genieten van de all inclusive formule. In het buffetrestaurant kunnen de gasten genieten van het ontbijt, de lunch en het diner. Daarnaast zijn er nog twee a la carte restaurants, waar de gasten a la carte kunnen dineren. Wel is dit op basis van reservering. Er zijn maar liefst 6 gezellige bars, waar de gasten de nodige drankjes op kunnen halen. Koffie, thee en frisdrank zijn 24 uur per dag te verkrijgen. Geselecteerde alcoholische dranken zijn tussen 10.00 uur en 24.00 uur onbeperkt te verkrijgen. Overdag kunnen de gasten ook nog eens genieten van allerlei snacks, ijsjes en een high tea. Tussen 23.30 uur en 07.00 uur worden er ook nog eens snacks geserveerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *