Can Garden ResortHet vijfsterrenhotel Can Garden Resort biedt haar gasten alles wat ze maar nodig hebben. Een heerlijke keuken, mooie zwembaden en een eigen privéstrand. Er is zelfs een gezellige bar in de vorm van een luxe schip. Niets is hier te veel. Ook voor de kinderen valt hier genoeg te beleven, want het Can Garden Resort is een echt familiehotel.

Faciliteiten

Het Can Garden Resort heeft een rustige ligging. Het hotel ligt op ongeveer 10 kilometer van de bekende badplaats Side. Er rijden in Turkije vele dolmus busjes die de gasten overal naar toe kunnen brengen. Ideaal voor en bezoek aan deze badplaats, of voor bijvoorbeeld een excursie. Op 100 meter van het hotel ligt het kleine plaatsje Colaki. Hier vinden de gasten een aantal winkeltjes, bars en een paar enkele restaurants. Een ideale bestemming voor gasten die even weg willen uit het restaurant. In principe is dit niet nodig, aangezien het hotel haar gasten alles biedt. Op 600 meter van het vijfsterrenhotel ligt het prachtige strand, van de Turkse Riviera. Hier heeft het hotel een eigen privéstrand. Het strand is natuurlijk ter voet te bereiken, maar het hotel biedt hier ook een gratis shuttleservice voor aan.

 

Het Can Garden Resort is opgebouwd uit een hoofdgebouw met vijf verschillende bijgebouwen. Deze bijgebouwen zijn opgebouwd uit drie verdiepingen. In alle gebouwen is een lift aanwezig, om de gasten naar hun betreffende kamer te brengen. In totaal beschikt het hotel over meer dan 200 kamers. Er zijn drie verblijftypes waar de gasten uit kunnen kiezen. Zo zijn er familiekamers, eenpersoonskamers en natuurlijk tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een kluis, koffie- en theefaciliteiten en natuurlijk een minibar. Deze minibar wordt drie keer per week gevuld met verschillende frisdranken. Op het terrein van het hotel is een een klein winkeltje, waar de gasten drinken kunnen kopen om zo zelf de minibar ook nog aan te kunnen vullen. De hotelkamers hebben natuurlijk een badkamer en deze zijn voorzien van een bad met douche en een toilet. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, die door de gasten zelf geregeld kunnen worden. Dit is natuurlijk geen overbodige luxe in Turkije en zo kunnen de gasten zelf bepalen hoe veel graden het in de hotelkamer is. De familiekamers in dit hotel zijn ruimer opgezet en zijn voorzien van een extra slaapkamer.

 

Aangezien het privéstrand van het hotel iets verder weg ligt, wil het hotel haar gasten dichterbij ook goede faciliteiten bieden. Zodoende heeft het hotel twee grote buitenbaden met verschillende waterglijbanen. Ook in het hotel is er een verwarmd binnenbad. Bij deze zwembaden, maar ook op het strand biedt het hotel voldoende ligbedden en parasols aan. Er kunnen zelfs badhanddoeken gehuurd worden. Mochten de gasten vragen of opmerkingen hebben dan kunnen zij terecht bij de receptie in het hoofdgebouw. Naast deze receptie ligt een gezellige lobby waar de gasten kunnen relaxen en er kan een heerlijk drankje worden gedronken in de lobbybar.

Verzorging

Het verblijf in het Can Garden Resort hotel, is op basis van de all inclusive formule. In het hoofdrestaurant, worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd. Deze maaltijden worden in buffetvorm geserveerd en hier zijn vaste tijden voor. De gasten kunnen ook dineren in één van de twee a la carte restaurants. Er is een visrestaurant en een Mediterraans restaurant. Gasten kunnen hier een aantal keer in de week dineren, maar hiervoor moet wel van te voren gereserveerd worden. Vanaf 10.00 tot 24.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale non-alcoholische en alcoholische dranken die het hotel aanbiedt. Bij het ontbijt kunnen de gasten natuurlijk al wel gebruik maken van koffie, thee en water. In de middag, worden er tussen 12.00 en 14.00 uur snacks geserveerd. Tussen 16.00 en 17.00 uur is er een koffie en thee uurtje waarbij de nodige zoetigheden worden geserveerd. Mochten de gasten ’s avonds nog trek hebben, dan kunnen zij aanschuiven bij de middernachtsnack, die tussen 23.30 en 24.00 uur geserveerd wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *