dream world aquaHet Dream World Aqua hotel is een nieuw hotel gelegen in Side, Turkije. Er wordt verwacht, dat het hotel is een korte tijd erg populair zal gaan worden. Het is namelijk een echt familiehotel, waar jong en oud zich perfect zullen vermaken. De naam geeft al een vermoeden. De gasten bevinden zich hoer namelijk in een droom wereld. Het hotel beschikt over een eigen aquapark, waar vele gasten niet snel genoeg van zullen krijgen.

Faciliteiten

De ligging van het hotel is erg aangenaam. Het hotel ligt redelijk rustig, maar alle belevenissen zijn op loopafstand te bereiken. Side is een erg populaire badplaats en hier valt erg veel te beleven. Dat het centrum van deze stad op loopafstand ligt, is een enorme pluspunt. De stranden van Turkije zijn erg is trek. Het land heeft namelijk vele zandstranden, wat erg aangenaam is. Het Dream World Aqua beschikt over een privéstrand, waar de gasten natuurlijk gebruik van kunnen maken. Op het strand worden natuurlijk een aantal faciliteiten aangeboden, die gratis zijn voor de hotelgasten. Op loopafstand van het hotel, zullen de gasten nog veel meer beleven. Zo is er een supermarkt op loopafstand van het hotel, maar ook vele restaurants, bars en zelfs discotheken bevinden zich op loopafstand. Voor het hotel stoppen er geregeld taxi’s en speciale dolmus busjes, die de gasten graag ergens naar toe brengen.
Het luxe all inclusive hotel Dream World Aqua beschikt over bijna 400 hotelkamers. Alle kamers zijn erg sfeervol ingericht. Waardoor het zelfs een feestje is, om op de hotelkamer te verblijven. Er worden verschillende hotelkamers aangeboden. De gasten kunnen onder andere kiezen uit tweepersoonskamers en familiekamers.
Gasten kunnen heerlijk genieten in het zwembad van het hotel. Natuurlijk is er een ruim opgezet buitenbad, maar er is ook een binnenbad. Bij het buitenbad is er voldoende ruimte, waar de gasten heerlijk kunnen genieten van de zon. Zo zijn er ligbedden rondom het zwembad, maar er is ook een speciale zonneweide. In het Dream World Aqua hotel kunnen de gasten nog meer genieten. Zo kunnen de gasten tijdens het verblijf een bezoek brengen aan de bioscoop, maar het hotel heeft ook een eigen discotheek en een nachtclub. Geen enkele gast, zal zich hier vervelen. Voor de gasten die overdag wat leuks willen doen, kunnen terecht in de speciale gameroom, de telvisiehoek of ze kunnen gebruik maken van de speciale leeshoek. Vakanties zijn er om van te genieten, maar mocht er tijdens de vakantie toch iets gebeuren kan dit erg vervelend zijn. Zodoende is er in het complex een tandarts en een dokter aanwezig. Mochten de gasten uiteindelijk medicijnen of een zalfje nodig zijn, dan kunnen zij dit ophalen bij de apotheek, die op het terrein gevestigd is. Op het terrein zullen de gasten ook een behoorlijk aantal winkeltjes tegen komen. Natuurlijk is er een souvenirwinkel en een minimarkt, maar de gasten zullen hier nog meer tegen komen. Zo is er een kledingwinkel, een bloemenwinkel, een juwelier en een lederwinkel.

Verzorging

Gasten verblijven in het Dream World Aqua hotel, op basis van de all inclusive formule. Zo als de meeste mensen weten, zijn dan de standaard maaltijden inbegrepen. Het ontbijt, laat ontbijt, de lunch en het diner worden hier in buffetvorm geserveerd. Deze maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant en daarnaast kunnen de gasten ook terecht in één van de twee a la carte restaurants. Wel wordt hier een kleine vergoeding voor gevraagd. Naast de standaard maaltijden, worden er gedurende de dag nog verschillende snacks geserveerd. Dit zijn hartige en zoete snacks en hier mogen de gasten onbeperkt gebruik van maken. Tussen 10.00 en 24.00 uur serveert het hotel lokale alcoholische en non-alcoholische dranken, waar de gasten onbeperkt gebruik van kunnen maken. Het hotel heeft vijf verschillende bars, waar de gasten gezellig een drankje kunnen drinken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *