Side Mare ResortDit hotel is erg populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Het hotel is erg geschikt voor familievakanties. Voor kinderen tot en met 14 jaar gelden er zelfs speciale kinderprijzen. Het hotel ziet er erg indrukwekkend uit en de vakantie zal de gasten ook nog lang bij blijven. Het hotel biedt vele verschillende faciliteiten aan. Zodoende kunnen de gasten hier heerlijk relaxen, maar ook aan de actievere vakantieganger wordt goed gedacht.

Faciliteiten

Het indrukwekkende hotel Side Mare Resort ligt in Side, Turkije. Het prachtige strand van Side, ligt op maar 500 meter verwijderd van het hotel. Hier heeft het hotel een eigen privéstrand, dat een gedeelte van het totale strand beslaat. Het strand is op loopafstand, maar er rijden ook voldoende dolmus busjes die de gasten naar het strand kunnen brengen. Het centrum van de bekende plaats Side ligt op ongeveer drie kilometer afstand. Ook hiervoor rijden er voldoende dolmus busjes die de gasten naar het centrum van deze plaats kunnen brengen. Op ongeveer 200 meter van het hotel komen de gasten al voldoende winkeltjes, restaurants en bars tegen.

 

Hotel Side Mare Resort bestaat uit twee verschillende gebouwen. Het hoofdgebouw bestaat uit zes verdiepingen en in totaal zijn er hier 284 hotelkamers. Het bijgebouw is verbonden met het hoofdgebouw en bestaat uit drie verdiepingen. In het bijgebouw zijn 36 kamers te vinden. De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw en hier vinden de gasten ook de lobby en de internethoek. In een aantal openbare ruimten kunnen de gasten ook gebruik maken van Wifi. Hiervoor is er een code te verkrijgen bij de receptie. Op het terrein bevinden zich ook een kapper, een aantal winkeltjes en een kleine game-room. Het hotel beschikt over een grote en ruime tuin. In deze tuin bevinden zich twee ruime zwembaden en een golfslagbad. Daarnaast is er een waar aquapark met maar liefst vier verschillende glijbanen. Hier zullen de kinderen zich zeker niet vervelend. Ook veel volwassenen zullen zich nog weer even kind voelen en zich hier dus zeker vermaken. Als extra service, biedt het hotel voldoende ligbedden, parasols en handdoeken aan. Niet alleen bij de zwembaden, maar ook bij het privéstrand. Gasten die hier komen om tot rust te komen en te genieten zijn hier zeker op de juiste plek. Ook de actievere vakantieganger hoeft zich hier zeker niet te vervelen. Zo is er een speciale fitnessruimte, wordt er gevolleybald en zijn er speciale tennisbanen en tafeltennistafels. Natuurlijk kunnen er ook verschillende watersporten worden uitgeoefend. Bij het privéstrand zijn hier verschillende attributen voor.

Verzorging en kamers

Gasten die verblijven in het Side Mare Resort hotel, kunnen een keuze maken uit de volgende hotelkamers. Een éénpersoonskamer, een tweepersoonskamer of een familiekamer. De familiekamers zijn toegankelijk tot vijf personen. Alle kamers zijn natuurlijk voorzien van airconditioning die de gasten zelf kunnen bedienen. De badkamers zijn allemaal ruim opgezet en zijn voorzien van een bad en of douche, een toilet en een föhn. De familiekamers zijn nog iets ruimer opgezet. Alle verschillende kamers, zijn allemaal voorzien van een balkon.

 

Een vakantie in dit hotel, wordt geboekt op basis van de all inclusive formule. Het hotel heeft één restaurant en hier worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd. Al deze maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Voor de gasten die houden van uitslapen is een laat ontbijt mogelijk. Deze wordt dan tussen 10.00 en 11.00 uur geserveerd. Wel is het belangrijk om van te voren door te geven, mocht hier gebruik van willen worden gemaakt. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen de gasten allerlei ijsjes en gebak verkrijgen in de paisserie. Een hotel moet natuurlijk ook beschikken over een aantal bars, waar de gasten terecht kunnen. Dit hotel beschikt over drie bars. Een strandbar, een poolbar en een bar in het restaurant. Tussen de middag kunnen de gasten in de poolbar en in de strandbar verschillende snacks verkrijgen. Natuurlijk kunnen zij in deze bars ook vele verschillende dranken verkrijgen, die bij de all inclusive formule inbegrepen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.