kirman leodikyaHet vijfsterren all inclusive hotel Kirman Leodikya is een luxe hotel gelegen in de baai van Karaburun in Turkije. Het hotel ligt direct aan het strand en centraal tussen de centra van de gezellige badplaatsen Side en Alanya in. Met Alanya op 33 km afstand en Side op 25 km afstand is dit het ideale uitgangspunt op beide plaatsen te leren kennen. Het hotel ligt verder in een rustige omgeving en biedt de vakantieganger vele faciliteiten.

Faciliteiten

Hotel Kirman Leodikya bestaat uit een gebouw van 5 verdiepingen met liften en telt 290 kamers. In de lobby treft met de receptie met zitgedeelte. Voor eten kan men terecht in het buffetrestaurant of 1 van de 3 a la carte restaurants (Aziatisch, Ottomaans en Mediterraans). In de tuin van het zwembad ligt een groot zwembad en een kinderbad. Het zwembad beschikt over 3 glijbanen. Rondom het zwembad ligt een zonterras met gratis ligbedden en parasols. Het hotel biedt een gratis badhanddoeken service en ook is er een binnenbad. Verder is er een tv kamer, discotheek, kapsalon, wasserette, game center en zijn er diverse winkeltjes. In de lobby kan men gebruik maken van gratis wifi. Voor de kinderen is er een mini-club, maxi-club, minidisco en speelplaats. Overdag en ’s avonds is er animatie voor jong en oud. Ontspannen kan gratis in het Turkse bad, sauna en behandelingen zijn tegen betaling. Verder biedt het hotel tennisbanen, aerobics, basketbal, volleybal en darts.

Verzorging en kamers

In hotel Kirman Leodikya verblijft men op basis van Ultra All Inclusive. Het ontbijt, de lunch en het diner worden allen in buffetvorm geserveerd. Ook is er een speciaal kinderbuffet. Er is de mogelijkheid om 1x te dineren in 1 van de 3 a la carte restaurants. Op bepaalde tijden kan men genieten van snacks en koffie/thee met koekjes. Alle geselecteerde (non) alcoholische dranken zijn inbegrepen van 10.00 tot 02.00. Import drank, verpakt ijs en verse vruchtensappen zijn tegen betaling. De standaardkamers van het hotel beschikken over telefoon, tv, minibar, kluisje en koel- en verwarmingssysteem. Ook heeft iedere kamer een balkon. De badkamer beschikt over een bad/douche, föhn en toilet. De familiekamers bestaan uit twee ruimtes.

Een vakantie naar Kirman Leodikya

Hotel Kirman Leodikya is een net en keurig onderhouden hotel. In de nabije omgeving vindt men niet veel bars of winkels maar gelukkig biedt het hotel voldoende faciliteiten. Vanuit Kirman Leodikya kan men wel de badplaatsen Alanya en Side bezoeken. Een vakantie naar dit hotel is geschikt voor zowel jong als oud. Het animatieteam verzorgt gedurende de dag entertainment voor jong en oud en de vorm van sport, spel en shows. Uitrusten op het strand of een heerlijke duik nemen in het zwembad is natuurlijk ook mogelijk. Men zal genieten van de heerlijke ontbijt-, lunch- en diner buffetten. Vergeet ook zeker niet in één van de a la carte restaurants te eten tijdens een vakantie. Geniet van een heerlijke vakantie tijdens een verblijf in hotel Kirman Leodikya.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *