All inclusive vakanties vergelijken!

5 Tips voor het boeken van een all inclusive vakantie

Deel artikel

 

 

Nederlanders zijn dol op all inclusive vakanties, vooral naar landen als Turkije, Egypte, Spanje en Griekenland. Er worden steeds meer all inclusive vakanties geboekt en dat heeft te maken met het feit dat een all inclusive vakantie maar een paar honderd euro duurder is dan een vakantie met logies en ontbijt. Het boeken van een all inclusive vakantie kan je nog meer voordeel opleveren als je de volgende 5 tips gebruikt bij het boeken van een all inclusive vakantie.

 

1. Boek tijdens het laagseizoen

De beste deals voor een all inclusive vakantie kun je pakken als je een vakantie boekt in het laagseizoen. Het is algemeen bekent dat een vakantie in het hoogseizoen aanzienlijk duurder is, wil je goedkoop een all inclusive vakantie boeken, doe dit dan in het voor of naseizoen en pak ontzettend veel korting. Het kan je al snel enkele honderden euro’s schelen per boeking.

 

2. Kies de goedkoopste bestemming

Turkije en Egypte zijn de goedkopere bestemmingen voor een all inclusive vakantie, omdat het echte all inclusive vakantielanden zijn. In Egypte en Turkije zijn negentig procent van de accommodaties te boeken op basis van all inclusive. In de genoemde landen zijn een groot aantal vier en vijf sterren resorts te boeken voor een lage prijs, terwijl de faciliteiten er uitstekend zijn en jong en oud zich er kan vermaken.

 

3. Profiteer bij vroeg boeken van extra korting

Het is in Nederland een trend om de vakantie pas te boeken vlak voor vertrek, maar wil je er zeker van zijn dat je goedkoop naar een mooie all inclusive bestemming kunt, boek de vakantie vroeg en krijg nog meer korting op de vakantie. Last minute vakanties lijken interessant maar het aanbod kan tegenvallend zijn. Boek je vakantie vroeg en krijg sowieso een vroegboekkorting en als je geluk hebt kun je ook nog meer korting krijgen als er op het moment van boeken een extra actie gepland staat.

 

4. Last Minute aantrekkelijk

Wil je liever niet vroeg boeken maar juist op het laatste moment, kies dan voor het boeken van een last minute vakantie. Als je flexibel bent in het boeken van een vakantie kan een last minute lucratief zijn want dan kun je heel goedkoop op vakantie naar de gedroomde vakantiebestemming. Bij het boeken van een last minute ben je wel afhankelijk van het aanbod all inclusive vakanties. Het kan zijn dat het aanbod gering is maar je kunt ook geluk hebben dat er nog meer dan voldoende keuze is.

 

5. Reis je met kinderen? Kijk naar extra aanbiedingen

Als je met kinderen reist is het goed mogelijk dat er een extra aanbieding op je van toepassing is. Houd je ogen goed open voor all inclusive vakanties waar kinderen gratis of met extra veel korting mee kunnen reizen, doordat ze bijvoorbeeld bij je op de kamer slapen. Elke reisaanbieder hanteert andere kortingen, lees daarom altijd goed de voorwaarden door als je met kinderen op vakantie gaat en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot kortingen voor de kinderen.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken