All inclusive vakanties vergelijken!

All inclusive hotels Gran Canaria

Deel artikel

 

Gran Canaria is een zeer geliefde vakantie bestemming bij Nederlanders. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het eiland het hele jaar door te boeken is voor een zonvakantie. Gran Canaria behoort bij het Spaanse Koninkrijk en het eiland behoort tot het archipel de Canarische Eilanden. Deze eilandengroep is gelegen in de Atlantische Oceaan, voor de kust van het Afrikaanse continent. Door de ligging van Gran Canaria heeft het eiland een uitstekend klimaat met enorm veel zonuren. Een andere benaming die veelal gebruikt wordt voor het eiland is het eiland van de eeuwige lente. Vooral het zuiden van het eiland, waar alle toeristen naar toe gaan voor een Spanje vakantie is het heerlijk vertoeven. Met gemiddelde temperaturen van 25 graden Celsius is Gran Canaria ook een ideale bestemming om er te gaan overwinteren. Zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden zijn er meer dan genoeg toeristen te vinden op het eiland. Er zijn leuke badplaatsen te vinden op Gran Canaria met goede accommodaties waar je heerlijk kunt verblijven tijdens je vakantie. Gran Canaria is niet een echt all inclusive vakantiebestemming, maar er zijn meer dan genoeg accommodaties te vinden die wel op basis van de populaire formule te boeken zijn. Wij geven hieronder de drie beste en mooiste all inclusive accommodaties weer op Gran Canaria.

 

1. Sunprime Atlantic View Suites en Spa

In de populaire badplaats Playa del Ingles is het Sunprime Atlantic View Suits en Spa gelegen. Deze rustige gelegen accommodatie is heel modern ingericht. Het betreft een aparthotel met ruime appartementen die een verzorgt uiterlijk hebben. De officiële classificatie van Sunprime Atlantic is vier sterren. Het hotel is alleen toegankelijk voor adults en dat betekend dat je hier geen spelende kinderen aan zult treffen. Wil je helemaal tot rust komen boek een all inclusive vakantie naar dit rustig gelegen hotel, met gratis shuttle service naar het strand.

 

2. Eugenia Victoria

Het bekendste all incluisve hotel van heel Gran Canaria, is Eugenia Victoria. Het hotel is enorm geliefd bij Nederlandse toeristen en wil je een vakantie in dit hotel doorbrengen dan is het raadzaam om snel een kamer te boeken, want het hotel heeft elk jaar weer te maken met een hoge bezettingsgraad. Het is een ideaal hotel voor gezinnen met kinderen, want er zijn ontzettend veel faciliteiten voor kinderen in dit all incluisve hotel. De officiële classificatie van hotel Eugenia Victoria is drie sterren. Het hotel is centraal gelegen in de populaire badplaats Playa del Ingles.

 

3. Gloria Palace Royal en Spa

Een prachtig hotel direct gelegen aan het mooie Amadores strand is het Gloria Palace Royal en Spa hotel. Het hotel is in een rustige omgeving gelegen boven op een berg. Hou je van zon, zee en strand en van rust dan is Gloria Palace Royal en Spa de perfecte accommodatie voor een Gran Canaria vakantie. De classificatie van het hotel is 4 sterren en het heeft enorm veel kinder faciliteiten, hierdoor is het ook een ideaal hotel voor gezinnen met kinderen. Een aangenaam verblijf in dit hetel is te combineren met een all inclusive verblijf. Boek dit prachtig gelegen hotel en geniet elke dag opnieuw van een geweldig uitzicht.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken