All inclusive vakanties vergelijken!

All inclusive vakantie in Cuba

Deel artikel

Jaarlijks gaan er veel Nederlanders op vakantie om tot rust te kunnen komen en te kunnen genieten. Wat steeds bekender wordt onder onze bevolking is een all inclusive vakantie, een vakantie waarbij er eten en drinken bij de prijs inbegrepen zit. Een land dat steeds bekender wordt als vakantiebestemming is het zonnige Cuba. Dit is een prachtig land met talloze all inclusive resorts, die voorzien zijn van luxe. Mensen kunnen hier erg fijn ontspannen met een lekker hapje en een drankje, en kunnen van dag tot dag kijken wat voor leuks er te doen is.

 

All inclusive vakantie in het prachtige Havana van Cuba

 

Cuba is een zonnig land gelegen in het Caribisch gebied. Het land bestaat uit meer dan 4000 eilanden, waarvan Cuba het grootste het grootste eiland is. Het is een prachtig land met veel elementen van een rijke historie en een bijzondere cultuur.

 

Havana, de hoofdstad van Cuba, is een echte aanrader. Het heeft veel typisch Cubaanse barretjes en veel historische stadsgedeeltes. Betreed het Cubaanse nachtleven in de typisch Cubaanse bar El Gato Tuerto. Het is een stijlvolle bar, waar mensen een lading van bolero-optredens, jazzmuziek en Cubaanse Trova-muziek te horen krijgen. Geniet tijdens het drinken van een cocktail van de sfeervolle bar.

 

Verder heeft Havana veel historische gebouwen, die veelal afgeleid zijn van de Cubaanse revolutie. Het is een revolutie die kenmerkend is aan de Koude Oorlog. Museo de la Revolucion is hier een voorbeeld van en het wordt gezien als één van de belangrijkste monumenten van Cuba. Het is een museum dat gewijd is aan de Cubaanse revolutie en het geeft een adembenemend beeld over deze historische periode. Mensen krijgen foto’s, teksten, kledingstukken en wapens te zien die afkomstig zijn van de revolutie. Het museum is de gehele week van 9:30-16:00 te bezoeken.

 

Een leuke activiteit om te doen in Havana is om een rondrit te maken door de stad Havana. Na een stevig ontbijt te hebben gehad kunnen mensen met een opvallend roze oldtimer, een roze cadillac, een rit maken door de smalle kleurrijke straatjes. Ervaar de prachtige oude en nieuwe gedeeltes van de stad en laat het magische Cuba inwerken. De activiteit kost ongeveer 60 euro per uur en het is bestemd voor maximaal 4 personen. Het is een fantastische ervaring om mee te maken.

 

Het land Cuba is niet alleen leuk om te bezoeken door zijn activiteiten, bezienswaardigheden en barretjes, maar ook om zijn feestelijke sfeer. Het land is te herkennen aan de muziek, de salsa en natuurlijk de bekende Cubaanse sigaren. Er is genoeg om te doen in het land en het zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn om het land te bezoeken.

 

 

Verblijven in het prachtige land

 

Voor het zoeken van een leuke all inclusive resort, zijn mensen in het mooie Cuba op de juiste plek. Wordt wakker met een prachtig uitzicht over de kleurrijke straten van het land met de unieke oldtimers die langs de weg geparkeerd staan. Onder het genot van een drankje naast het zwembad hebben mensen de prachtige mogelijkheid om te genieten van de rust en het prachtige Cuba. De resorts in Cuba zijn voorzien van comfortabele en luxe kamers, wat enorm fijn is na een lange vlucht of een lange dag. Cuba is te bereiken met het vliegtuig vanaf Schiphol en de reisduur bedraagt gemiddeld 10 uur en 40 minuten. Let er wel op dat het in Cuba 6 uur later is dan in Nederland, mensen kunnen last krijgen van een eventuele jetlag. Mensen kunnen hierdoor iets vermoeider raken, omdat het slaap-waakritme hierdoor is verstoord.

 

Cuba, Havana

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken