All inclusive vakanties vergelijken!

All inclusive vakanties opnieuw razend populair

Deel artikel

 

De krokusvakantie is nog niet eens aangebroken, maar in Nederland is het boekingsseizoen voor de zomervakantie in volle gang. Nederlanders hebben al flink vakanties geboekt om er zeker van te zijn dat de vakantiebestemming en de accommodatie nog beschikbaar zijn voor een geweldige vakantie in 2014. Zonnige vakantie bestemmingen zijn enorm in trek voor de aankomende vakantieperiodes. Turkije en Griekenland zijn tot nu toe het meest geboekt voor een zonvakantie in de zomer. Voor het voorjaar van 2014 staat wederom Gran Canaria op nummer één.

 

Het boeken van een vakantie is in volle gang en Nederlanders krijgen maar geen genoeg van het boeken van een all inclusive vakantie naar een warm oord. Dit kunnen wij concluderen naar de eerste cijfers uit de reis branche. Het jaar 2013 is al bestempeld als het all inclusive vakantie jaar, maar analisten denken dat dit jaar nog meer all inclusive vakanties geboekt zullen gaan worden. De landen die onwijs populair zijn voor een all inclusive vakantie gooien dit jaar weer hoge ogen. Steeds meer Nederlanders ontdekken de gemakken van een all inclusive vakantie. Want met een all inclusive vakantie kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie. Turkije is het vakantieland voor een all inclusive vakantie, want maar liefst twee derde van alle Nederlandse toeristen die vorig jaar een vakantie Turkije geboekt deed dit op basis van all inclusive. Andere landen liggen ver achter op Turkije maar nu Egypte ook weer min of meer veilig is voor een vakantie zal Egypte direct achter Turkije staan als het gaat om het aantal all inclusive vakanties.

 

Egypte op de weg terug als all inclusive vakantieland

 

In 2012 viel de hele toeristensector in Egypte in vanwege de politieke onlusten in het land. Na deze flinke dip voor Egypte proberen ze nu in de Egyptische badplaatsen alle toeristen weer te overtuigen dat Egypte het ideale vakantieland is voor een all inclusive vakantie. Dit word gedaan door middel van het inzetten van een promotiecampagne. De verwachting voor dit jaar is dat het toerisme langzaam weer aantrekt in Egypte. Egypte heeft nu bijna twee jaar lang een flinke dip gehad in het aantal toeristen en dat werd ook gemerkt bij alle Nederlandse reisbureaus. De daling van het aantal boekingen naar Egypte liepen flink terug, tot wel 40 procent over heel 2013. Egypte hoopt dit jaar weer 11 tot 12 miljoen toeristen te ontvangen, maar in Nederland blijven de boekingen voor een all inclusive Egypte vakantie achter. In de eerste weken van het nieuwe boekingsseizoen was het aantal boekingen maar liefst 46 procent minder als in dezelfde periode een jaar eerder. Volgens de Egyptische ambassadeur in Nederland zijn de toeristische badplaatsen veilig voor een vakantie.

 

 

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken