All inclusive vakanties vergelijken!

De mooiste resorts van Turkije

Deel artikel

 

Al sinds jaar en dag is Turkije een geliefd vakantieland bij Nederlandse toeristen. Als sinds de jaren negentig trekken jaarlijks Nederlandse toeristen naar één van de vele resorts in het land. Het aantal Nederlandse toeristen is ten opzichte van de jaren negentig ongeveer vertienvoudigd. Wat Turkije voornamelijk populair maakt als vakantiebestemming zijn de goede hotelvoorzieningen. Het alle belangrijkste is dat Turkije één van de meeste hotels en resorts heeft waar je een all inclusive vakantie naar toe kunt boeken. Nederlandse toeristen blijken een voorliefde te hebben voor een onbezorgde vakantie, waarbij van te voren de totaal prijs van de vakantie al vast staat. Met een all inclusive Turkije vakantie weet je wat je voor de reis en de verzorging te plaatse kwijt bent, het enige wat er nog bij kan komen qua kosten zijn kosten voor winkelen of dingen ondernemen in het land zelf, zoals excursies. Door de jaren heen heeft Turkije steeds mooiere resorts gebouwd voor het herbergen van alle toeristen. Er zijn een aantal resorts die die extra aandacht vragen omdat ze zo bijzonder mooi zijn. Hieronder lees je welke resorts speciaal zijn.

 

1. Orange County Resort

Dit resort doet je denken aan Amsterdam. Het resort is volledig nagebouwd door te kijken naar ons eigen Amsterdam. Wil je graag op vakantie maar toch ‘Nederland’ niet vergeten, dan is Orange Country Resort de ideale accommodatie voor een All inclusive vakantie aan de Turkse Riviera. Het resort is grootschalig opgezet en je treft er typische Amsterdamse gebouwen aan zoals een replica van het Centraal Station, de Amsterdamse grachten en natuurlijk de welbekende Nederlandse windmolens. Het verblij in Orange Country Resort is volledig op basis van all inclusive.

 

2. Concorde De Luxe Resort

Zoals de naam al doet denken voor de meeste is dit resort volledig gebouwd in de stijl van een vliegtuig. Het grootschalige complex heeft zeven verdiepingen met op het dak het ware gezicht van de Concorde. Er kan zelfs een vakantie doorgebracht worden in de cockpit van de Concorde. Deze kamer, de Grand de Luxe Suite is superieur maar daar moet je natuurlijk ook voor betalen. Concorde De Luxe Resort is een mooi resort met alle faciliteiten die wij ook kennen in Nederland. Boek je verblijf in de accommodatie op basis van all inclusive en geniet onbezorgd van je welverdiende vakantie.

 

3. Titanic Beach Resort

Al jaren een geliefde accommodatie bij Nederlandse toeristen. Dit hotel is gebouwd in de vorm van het welbekende schip dat in 1924 zonk, nadat het tegen een ijsrots was gebotst. Het resort straalt één en al luxe uit van zowel binnen als buiten. Hier kun je optimaal genieten aan het prachtige zandstrand van Lara. Er zijn meerdere a la carte restaurants waar je heerlijk culinair kunt eten. Een vakantie in het Titanic Beach Resort is volledig op basis van all incluisve. Boek vandaag nog een bijzonder resort zoals deze en geniet van een welverdiende Turkije vakantie.

 

Gerelateerd nieuws