All inclusive vakanties vergelijken!

Nu Naar de zon

Deel artikel

 

Ondanks dat we in Nederland niet echt een winter hebben gehad dit seizoen, is het altijd heerlijk om echt naar de zon te vertrekken voor een vakantie of zelfs een overwintering. In Nederland liggen de temperaturen nu tussen de 8 en 15 graden maar er zijn bestemmingen binnen en buiten Europa waar het veel aangenamer is voor deze tijd van het seizoen. Wil je er nog even heerlijk tussen uit en een vakantie naar de zon dan zijn de volgende bestemmingen een aanrader.

 

1. Costa de La Luz – Zuid Spanje

De Costa de La Luz is een prima vakantiebestemming voor iedereen die niet al te ver van huis op vakantie wil, maar wel wil genieten van een heerlijke temperatuur. De Costa de La Luz is vanaf Amsterdam op 2,5 uur vliegen gelegen en met een minimale temperatuur van 16 graden is het zeer aangenaam om er nu nog te verblijven voor een zonvakantie. Deze regio is niet bedolven onder het toerisme, hier vindt je nog de echte Spaanse tradities en je hebt er hele mooie zandstranden. Het is niet overweldigend warm aan de Costa de La Luz maar het is voor deze tijd van het jaar zeer aangenaam om juist hier op verkenning te gaan naar de Spaanse tradities.

 

2. Gran Canaria – Canarische Eilanden

Het eiland van de eeuwige lente, Gran Canaria. Voor een zon overgoten vakantie in deze tijd van het jaar is een vakantie naar Gran Canaria aan te raden. Vanaf Amsterdam vlieg je binnen 4,5 uur naar Gran Canaria in de Atlantische Oceaan. Vooral de badplaats Playa del Ingles is enorm sfeer vol in deze periode en met een gemiddelde dag temperatuur van 22 graden is het goed uit te houden op het eiland. Gran Canaria is ideaal voor een zonvakantie, maar het heeft ook een prachtig binnenland met veel kraters, maanlandschappen en een enorm groen landschap aan de noord kant van het eiland. Met een huurauto kun je het eiland super goed verkennen. Ga naar één van de gezellige lokale markten en geniet optimaal van een zonvakantie Gran Canaria.

 

3. Sal of Boa Vista – Kaapverdie

Iets verder gelegen dan de Canarische Eilanden tref je Kaapverdie ofwel de Kaapverdische Eilanden. Hier is het heerlijk vertoeven in deze tijd van het jaar. Met een gemiddelde temperatuur van 26 graden is het hier genieten van zon, zee en strand. De eilanden hebben beide een prachtige kustlijn waar je elke dag weer kunt genieten van de heerlijke temperaturen. Vanaf Amsterdam vlieg je ongeveer 6,5 uur naar Sal of Boa Vista. De heerlijke temperaturen hebben de eilanden te danken aan de ligging vlak voor het Afrikaanse Continent in de Atlantische Oceaan. Toeristen komen hier voornamelijk om te genieten van een zonvakantie, maar ook voor watersport activiteiten zoals kitesurfen.

 

4. De Azoren – Portugal

Een totaal andere vakantie beleven dan de hierboven genoemde vakanties? Boek een vakantie naar de Azoren. Deze archipel ligt in de Atlantische Oceaan en behoort tot de Republiek Portugal. De gemiddelde temperaturen van de verschillende eilanden varieert dagelijks tussen de 15 en 25 graden. De eilanden hebben een klimaat wat om de 15 minuten kan veranderen. Veel mensen zeggen ook wel dat de Azoren 4 seizoen in één dag heeft. Het ene moment kan het prachtig mooi weer zijn en nog geen 10 minuten later kan dit ineens omslaan. Door de vele klimaten en de ligging en de oorsprong van de eilanden zijn ze enorm groen en zijn ze perfect om er op ontdekking te gaan. Een Azoren vakantie is ideaal als je geen luier vakantie wilt boeken.

 

5. Sousse – Tunesie

Terug van weggeweest is de vakantiebestemming Tunesie. Jaren lang was het een vakantiebestemming waar heel veel Nederlanders in deze tijd van het jaar naar toe gingen. Maar door de onrustige situatie destijds is Tunesie minder populair geworden voor een heerlijke vakantie. Nu de onrust verdwenen is en Tunesie weer toegankelijk is voor toeristen, is het nu een mooie en goedkope mogelijkheid om naar Tunesie op vakantie te gaan. Vanaf Amsterdam vlieg je binnen drie uur naar Tunesie en zit je in de heerlijke temperaturen van rond de 20 graden. Hier is het optimaal genieten van zon, zee en strand. Tunesie heeft prachtige accommodaties en vrijwel alle accommodaties zijn te boeken als all inclusive vakantie.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken