All inclusive vakanties vergelijken!

Volop last minute vakanties met hoge korting

Deel artikel

voordelig naar een prachtige zonnige vakantiebestemming

Reisorganisaties zitten op dit moment met een groot aantal reizen die nog niet geboekt zijn en dat heeft meerdere redenen. De eerste reden die naar voren komt is de zuinige houding van Nederlandse consumenten. De twee reden is dat Nederland zelf een mooie zomer heeft gehad en veel mensen blijkbaar hun vakantie hebben gevierd in het eigen land. Ook is er een nieuwe trend ontstaan want steeds meer mensen boeken de vakantie pas op het laatste moment voor vertrek. Deze nieuwe trend is ook wel bekend als het boeken van een super last minute vakantie. Volgens de grote touroperators in Nederland wachten mensen bewust lang met het boeken van vakanties en volgens de touroperators zijn ook steeds meer mensen minder afhankelijk van de zomerperiode om op vakantie te gaan. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om juist in het voor of naseizoen de zon op te zoeken omdat dit gewoon weg voordeliger is. Vooral stellen, vriendengroepen en gezinnen met hele jonge kinderen maakt het op zich niet uit wanneer er een vakantie gevierd gaat worden. De touroperators hebben ook aangegeven dat het boeken van een vakantie nog nooit zo weinig is geweest als dit jaar, op dit moment hebben de touroperators te maken met een achterstand van maar liefst 15 procent. Door deze achterstand bieden ze nu super voordelige last minute vakanties aan naar prachtige vakantie bestemmingen. De bestemmingen die veel worden aangeboden zijn Griekenland, Bulgarije, Spanje, Macedonië. Kroatië en de nummer één last minute vakantiebestemming Turkije. Ook vakantiebestemmingen in het Caribische gebied zijn immens populair voor een last minute. De korting bij het boeken van een last minute kan al snel op lopen tot maar liefst 50 procent van de normale reissom. Alle grote reisorganisaties zijn flink aan het stunten met de prijzen om de boekingsachterstand goed te maken en om de vluchten en hotels als nog vol te krijgen. Voor wie nog op vakantie wil en niet gebonden is aan een bepaalde tijd kan super voordelig op vakantie naar één van de prachtige zonnige vakantiebestemmingen.

De beste vakantiebestemming voor een last minute

Nu de last minute vakanties enorm in trek zijn voor het naseizoen is het wel handig om te weten welke bestemmingen nog voldoende zon zekere zijn voor een geweldige all inclusive vakantie. Vooral de bestemmingen aan de Turkse Riviera worden veel geboekt als last minute vakantiebestemming maar ook Griekenland en het Caribisch gebied is enorm in trek dit jaar. Doordat mensen pas kort voor de tijd boeken voor dat de vakantie aanvangt worden er enorme kortingen gegeven voor de vakantie. Aan de Turkse Riviera is het in het naseizoen heel goed toefen en dat heeft te maken met het uitstekende klimaat aan de Turkse Riviera. Vooral de badplaatsen Side, Bodrum en Marmaris waar meer dan genoeg all inclusive hotels staan worden massaal als last minute geboekt. Ook de Spaanse Canarische Eilanden zijn in trek voor een last minute vakantie en dat komt omdat het op deze eilanden het hele jaar door eigenlijk perfect zomers weer is. Verder zijn voor de verre vakantiebestemmingen vooral Cuba, Aruba, Curaçao en de Dominicaanse Republiek veel geboekte last minute vakantiebestemming. Voor de beste aanbiedingen voor een vakantie is het verstandig om verschillende reizen met elkaar te vergelijke. Hier op de website komt altijd de voordeligste vakantieaanbieder te voorschijn. Voor last minute vakanties geldt zoek, vergelijk en boek een last minute!

Gerelateerd nieuws

Vakantie

Watersport tijdens de vakantie

Voor velen is vakantie het ideale moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Watersport kan hierin een boeiende ommekeer bieden, een kans om