All inclusive vakanties vergelijken!

Waar gaat Nederland naar toe op vakantie in 2014

Deel artikel

 

 

nog een aantal maanden en de zomervakantie periode breekt weer aan. Al vanaf het eind van 2013 worden er ongelofelijk veel vakanties geboekt. De boekingen voor vakanties naar warme vakantieoorden lopen ver voor ten opzichte van een jaar geleden. Er wordt zelfs voor het eerst in jaren weer meer geld besteed aan vakanties. Dat is ook te merken aan het aantal boekingen voor vakanties in de zomerperiode. Maar waar gaat heel Nederland naar toe op vakantie? Wij hebben enig onderzoek gedaan naar vakantiebestemmingen die veel geboekt worden voor de aankomende vakantieperiode. Er zijn een aantal landen die het dit jaar uitmuntend goed doen voor een all inclusive vakantie. Hieronder lees je welke vakantiebestemmingen dit jaar enorm in trek zijn voor een geweldige vakantie.

 

1. Griekenland

Tot onze verbazing worden er ongelooflijk veel all inclusive vakanties geboekt naar Griekenland. Het blijkt dat Griekenland weer terug is van weggeweest als vakantieland. De Griekse eilanden zullen aankomende zomer weer veel aangedaan worden door Nederlandse toeristen. De afgelopen jaren werd het vakantieland links gelaten, maar voor de zomer van 2014 is Griekenland weer helemaal terug. Ben je nog op zoek naar een fantastische vakantiebestemming, dan is Griekenland aan te raden voor deze zomer. De eilanden hebben min of meer alle ingrediënten voor een geweldige vakantie.

 

2. Turkije

Turkije blijft voor de meeste Nederlanders het vakantieland waar je een heerlijke all inclusive vakantie kunt genieten. Dit is ook absoluut waar. De grootschalige accommodaties van Turkije zijn in één woord geweldig en je kunt er uitstekend verblijven. Voor zowel jong als oud is er op de accommodatie genoeg vertier waardoor niet zich zal vervelen. Turkije is vooral populair bij gezinnen met jonge kinderen, want zoals zo vaak gezegd word als de kinderen zich vermaken doen de ouders dat ook. Vooral de Turkse Riviera is een gewilde bestemming voor een geweldige all inclusive vakantie.

 

3. Tunesië

Een bestemming die terug is van weggeweest is Tunesië. De afgelopen jaren werd het land geteisterd door onlusten onder de eigen bevolking, maar de rust is zo goed als weder gekeerd en dat word direct gemerkt in het aantal boekingen naar deze geweldige all inclusive vakantiebestemming. Tunesië is een prachtig land en omdat het land weer in opkomst is kun je er nu nog relatief goedkoop naar toe. Voor een redelijke prijs kun je uitstekend een all inclusive vakantie boeken naar dit mooie land. Geniet van de prachtige stranden en de gastvrijheid van de bevolking. Boek nu nog een vakantie naar het mooie Tunesië.

 

4. Portugal

Portugal is als vakantiebestemming nog steeds niet door iedereen ontdekt, al groeit het aantal toeristen ieder jaar weer. In Portugal kun je ontzettend veel verschillende vakanties beleven en dit maakt het land steeds populairder voor een vakantie. Zo kun je in Portugal rondreizen maken, overwinteren, stedentrips maken, een fly drive vakantie beleven en natuurlijk een strandvakantie. Door het overweldigende aanbod aan mogelijkheden boeken steeds meer Nederlanders een vakantie naar dit land. De meest geboekte regio in Portugal is de Algarve. Deze regio heeft prachtige goudgele stranden en indrukwekkende rotsformaties. Er komen ook steeds meer accommodaties in Portugal die te boeken zijn met de populaire all inclusive formule. Boek vandaag nog een vakantie naar het mooie Portugal.

 

5. Spanje

Spanje is al jaren een geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Je hebt er ook oneindig veel mogelijkheden voor het doorbrengen van een vakantie. De Spaanse Costa’s zijn al jaren in trek, maar de laatste jaren worden de Spaanse eilanden ook steeds meer geboekt voor een geweldige vakantie. Dit jaar is een vakantie naar de Canarische Eilanden een veel geboekte vakantiebestemming. De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan en hebben een geweldig klimaat waardoor je er het hele jaar door een geweldige vakantie kunt beleven. De all inclusive accommodaties zijn er niet in overvloed te vinden, maar de accommodaties die deze formule aanbieden zijn stuk voor stuk geweldig.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken