All inclusive vakanties vergelijken!

Waar is het warm voor een vakantie in de voorjaarsvakantie?

Deel artikel

atlantica kalliston resortAls je reist in de reisbranche dan weet je dat de maanden januari en februari de drukste tijd van het jaar gaat worden. De eerste maanden van het jaar boeken mensen massaal een vakantie voor het komende seizoen en dat betekent top drukt in de reisbranche, niet omdat mensen op vakantie gaan maar juist omdat er dan enorm veel reizen geboekt worden voor het hele jaar. januari en februari worden door vakantiegangers vermeden maar zodra de eerste vakantie voor de deur staat gaan we massaal weer op vakantie naar een wintersport gebied of naar een zonovergoten vakantiebestemming. De voorjaarsvakantie leent zich uitstekend voor beide soorten vakanties maar wij geven hier de beste bestemmingen weer voor een vakantie naar de zon, dus waar het lekker warm is voor een vakantie in de voorjaarsvakantie.

Een verre vakantiebestemming behoort altijd tot de mogelijkheden

Verre vakantiebestemmingen zijn altijd de beste optie voor een warme oord. Dubai, Abu Dhabi, Indische Oceaan en het Caribisch gebied zijn het hele jaar door aangenaam voor een zonovergoten vakantie. Maar lang niet iedereen zit te wachten op een lange vlucht van rond de tien uur om eindelijk van de warmte te genieten. Dit is vooral niet ideaal als je met kinderen reist. Op korte afstand van Nederland zijn ook mooie vakantiebestemmingen te vinden waar het zelfs in de voorjaarsvakantie aangenaam warm is.

Zonovergoten bestemming op korte afstand van Nederland

Als je echt van de zon wilt genieten in de voorjaarsvakantie dan raden wij je aan om een vakantie te boeken naar het zuiden van Portugal of Spanje. Deze gebieden zijn het hele jaar door aangenaam en ook in de voorjaarsvakantie kun je hier heerlijk genieten van zon, zee en strand. De gemiddelde temperaturen in deze gebieden liggen rond de 18 graden Celsius in februari en maart. Maar wil je het toch nog warmer hebben in de voorjaarsvakantie dan moet je net iets langer in het vliegtuig zitten. De Canarische Eilanden of Kaapverdische Eilanden in de Atlantische Oceaan zijn het hele jaar heerlijk warm. Gran Canaria een eiland behorend bij Spanje wordt ook wel het eiland met de eeuwige lente genoemd.

Gran Canaria ligt op ongeveer 4,5 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, terwijl de Kaapverdische Eilanden op twee uur langer liggen. Met een vakantie naar deze bestemmingen weet je zeker dat je tijdens de voorjaarsvakantie kan genieten van zon, zee en strand. Niet alleen Gran Canaria is heerlijk warm ook de andere eilanden van de archipel de Canarische Eilanden zijn in deze periode van het jaar zonovergoten. Een andere populaire vakantiebestemming in de voorjaarsvakantie is Egypte. In deze periode van het jaar beschikt Egypte over een heerlijk klimaat met dagelijks ongeveer 11 zonuren en een gemiddelde temperatuur van 24 graden Celsius. Het is in Egypte heerlijk vertoeven als je echt wilt genieten van zon, zee en strand.

Niet-strand liefhebbers kunnen ook een warme stedentrip boeken

Niet iedereen houdt van een strandvakantie maar wil wel naar de heerlijke warmte in de koude maanden in Nederland. Boek een stedentrip naar het mooie Marrakech in Marokko. Niet-strand liefhebbers kunnen hier toch genieten van de warmte maar kunnen daarnaast ook nog eens genieten van de culturele hoogstandjes in de stad. De gemiddelde temperatuur in Marrakech in de voorjaarsvakantie is 22 graden Celsius maar in de avond daalt de temperatuur flink tot onder de 10 graden Celsius. Houdt hier rekening mee bij het inpakken van je koffer.

Er is altijd wel een zonovergoten bestemming te vinden op korte afstand

Voor degenen die in de voorjaarsvakantie op vakantie willen naar een zonovergoten bestemming is er meer dan voldoende mogelijk. Bekijk de verschillende mogelijkheden en boek vandaag nog een vakantie in voor de aankomende voorjaarsvakantie van 2015.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken