All inclusive vakanties vergelijken!

Creditcard op vakantie

Deel artikel

Je hoort het vaak dat mensen een Creditcard mee op reis nemen en dat is niet voor niets. Een creditcard heeft namelijk vele voordelen tijdens het reizen. Wij hebben in dit artikel 3 redenen op een rijtje gezet om een Creditcard mee te nemen op vakantie.

  1. Boeken van vliegtickets en je hotel

Al voordat je daadwerkelijk op reis gaat is het handig om je Creditcard te gebruiken. Een vakantie boeken kan gemakkelijk en snel met je Creditcard. Ook op buitenlandse websites, dus vliegtickets bij een buitenlandse vliegmaatschappij of een buitenlands hotel boeken is geen probleem meer. Vaak is Creditcard de enige betaaloptie.

  1. Aankopen verzekerd

Aankopen die je tijdens je vakCredit Cardantie betaald met een Creditcard zijn 180 dagen verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Ideaal dus, zeker bij duurdere aankopen als een design tas, nieuwe camera, zonnebril of horloge. Nog meer verzekeren? Bekijk hier goedkope reisverzekeringen met korting.

  1. Geen rekening houden met vreemde valuta

In Europa kan je bijna overal betalen met dezelfde munt, maar als je op vakantie gaat naar bijvoorbeeld de VS, UK of Thailand dan kom je in aanraking met vreemde valuta. In het buitenland betalen met een creditcard is veel gebruikelijker dan hier in Nederland. Vraag voor je vakantie een Creditcard (bijv. via deze website) aan en je hebt geen gedoe met geld wisselen. Ook hoef je geen cash geld meer bij je te houden, wat ook veilig is.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken