All inclusive vakanties vergelijken!

In deze badplaatsen kun je buitengewoon overwinteren

Deel artikel

Miracle resortDe R zit weer in de maand en dat betekend dat de koude en natte dagen weer voor de deur staan. Eigenlijk hebben wij in 2014 tot dusver nog niets te klagen gehad want het weer was en is nog steeds fantastisch mooi maar het weerbeeld kan ook zomaar omslaan. Door de veranderende weersomstandigheden nemen steeds meer Nederlanders in de koude maanden de benen naar zonnige vakantiebestemmingen. Ben je ook van plan de aankomende koude wintermaanden de winterzon op te zoeken? Hier lees je waar de zon nog volop schijnt en de temperatuur aangenaam is voor een overwintering.

1. Spanje, Torremolinos

Het zuiden van Spanje is uitermate geschikt voor een overwintering. Door de ligging van Torremolinos is het mogelijk om in deze sfeervolle badplaats heerlijk te genieten van de winterzon. De temperatuur is nog enorm aangenaam en de zon schijnt in de koude wintermaanden van Nederland volop aan de badplaats in het Zuiden van Spanje. Torremolinos is niet een hele dure vakantiebestemming en daardoor is het voor veel mensen goed te doen om juist hier nog wat extra zonnestralen mee te pakken. Een 8 daagse vakantie naar Torremolinos is al inclusief vlucht en hotel te boeken vanaf 499 euro per persoon.

2. Spanje, Benidrom

Benidrom wordt door veel Nederlanders aangeduid als het walhalla voor overwinteraars. De badplaats heeft eigenlijk niet echt een hele goede reputatie want bij het horen van Benidorm doet iedereen direct denken aan Benidrom Bastards. De badplaats wordt alleen maar geassocieerd met gepensioneerden terwijl Benidrom juist een hele levendige plaats in Spanje is waar het heerlijk vertoeven is terwijl de temperatuur in Nederland steeds verder zakt. Benidorm heeft de laatste jaren flinke stappen gemaakt om als de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen te fungeren. Een 8 daagse vakantie naar Benidorm is inclusief vlucht en hotel al te boeken vanaf 439 euro per persoon.

3. Gran Canaria, Playa del Ingles

Gran Canria is de ideale bestemming voor iedereen die de koude wintermaanden wilt gaan ontvluchten. Het eiland heeft als bijnaam het eiland van de eeuwige lente, want de temperatuur is het hele jaar door aangenaam en de kans op neerslag is minimaal. Playa del Ingles ligt in het zuiden van Gran Canaria en hier is de temperatuur het aangenaamst op het eiland. Playa del Ingles ademt één en al vakantie uit, er zijn prachtige lange zandstranden, een boulevard, diverse winkel centra en heel veel gezellige eetgelegenheden en kroegjes waar nog tot laat in de avond een drankje gedronken kan worden. Gran Canaria ligt in de Atlantische Oceaan en hierdoor is het gezegend met een heerlijk klimaat. Boek nu nog een 8 daagse vaakntie naar Playa del Ingles inclusief vlucht vanaf 734 euro per persoon.

4. Egypte, Hurghada

De rust is in de hoofdstad Cairo nog niet helemaal terug gekeerd maar in de toeristische gebieden van Egypte is het min of meer veilig als de aanwijzingen maar opgevolgd worden van het personeel en de beveiligingsmedewerkers. In Hurghada is het in de winter volop zomer. De temperatuur stijgt met gemak tot 30 graden Celsius en de temperatuur van het zeewater zal nog rond de 24 graden Celsius zijn. Hurgahada heeft enorm veel luxe vakantieresorts waar je optimaal kunt genieten van een all inclusive vakantie. Zak achterover op je strandbedje en geniet van de zon, zee en het strand en dat allemaal onder het genot van een heerlijke cocktail. Boek een heerlijke all inclusive Egypte vakantie voor 8 dagen inclusief vlucht vanaf 337 euro per persoon.

5. Kaapverdië, Boa Vista

De Kaapverdische Eilanden zijn enorm in populariteit gestegen. Afgelopen zomermaanden zijn er nog nooit zoveel Nederlanders naar één van de Kaapverdische Eilanden geweest. Vooral Boa vista is razend populair en nu is het voordeel dat de Boa Vista enorm goed gelegen is waardoor het nooit winter zal worden. De temperaturen blijven hier boven de 20 graden Celsius. Er zijn enorm veel mooie accommodaties op Boa vista te vinden waar een ieder, jong en oud zal genieten van een heerlijke winterzon vakantie. De meeste accommodaties op Boa Vista bieden het all inclusive concept aan. Een 8 daagse strand vakantie in een all inclusive hotel op Boa Vista boek je al vanaf 749 euro.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken