All inclusive vakanties vergelijken!

Dubai vakantie in luxe

Deel artikel

Prachtige vakantiebestemming in het Midden Oosten

Een vakantie naar Dubai kan het hele jaar door geboekt worden en steeds meer toeristen weten Dubai te vinden als vakantiebestemming. Dubai is één van de zeven Emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Het Emiraat is volledig gebouwd voor de toeristen en is hiermee één van de modernste landen in het Midden Oosten. Dubai heeft het hele jaar door zon en is dan ook dé perfecte bestemming voor een zonvakantie. In Dubai bestaan grenzen niet en dat bewijzen ze elke keer op nieuw, zo staat er in Dubai het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa van maar liefst 828 meter hoog. Dubai wil de toeristen bestemming worden voor westerse toeristen en niet is dan ook te gek in dit Emiraat. Voordat Dubai een vakantieoord werd verdienden ze hun geld met olie, maar omdat de olie opraakt hebben ze daar bedacht om er een luxe vakantiebestemming van te maken.

Meest luxe hotels en resorts

Omdat Dubai volledig gebouwd is en er nog steeds gebouwd wordt voor de toeristen zijn alle accommodaties het meest modern en ook voor de accommodaties in dit zonnige Emiraat geldt dat er geen grenzen bestaan. Werelds duurste en meest luxe hotel Burj Al Arab is dan ook gelegen in Dubai, het hotel heeft als enige in de hele wereld een sterren classificatie van 7 sterren. Alle hotels zijn voorzien van alle gemakken en ook in Dubai zijn er mogelijkheden om een vakantie op basis van all inclusive te boeken. Ook op de bekende opgespoten eilanden The Worlds en The Palms zijn hotels en resorts gelegen, een goed hotel op The Palms is Atlantis The Palm inclusief het waterpark Aquaventure. Er zijn ook voordelige hotels te boeken in Dubai die centraal gelegen zijn in het centrum van Dubai. Deze hotels zijn ook zeer geschikt voor een midweek of stedentrip naar Dubai.

Bezienswaardigheden Dubai

Dubai heeft op zich geen historische en culturele bezienswaardigheden maar er zijn wel heel veel spectaculaire bezienswaardigheden. In Dubai staan de hoogste gebouwen en de grootste shoppingmalls en de grootste attractieparken van de wereld. In Dubai kan er wel elke avond genoten worden van de zonsondergang in de woestijn. De Jumeirah moskee is absoluut een bezoek waard omdat het volgens de moderne islamitische architectuur gebouwd is. Verder is het in Dubai vooral genieten van alle luxe. Boek vandaag nog een Dubai vakantie en geniet van zon, zee, strand en luxe!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken