All inclusive vakanties vergelijken!

Een onvergetelijke vakantie naar Marokko boeken

Deel artikel

Marokko is een prachtig land en ook zeker geschikt als vakantiebestemming. Het land is een bijzondere vakantiebestemming voor vele mensen. Steeds meer mensen gaan op vakantie naar dit land om te genieten van het andere klimaat, de andere cultuur en de bezienswaardigheden. Het weer in Marokko ligt in de zomermaanden vaak tussen de 25 tot 30 graden. Zelfs in de koude wintermaanden ligt het weer in Marokko rond de 18 graden. Marokko kent veel steden die worden gezien als vakantiebestemming. U kunt in Marokko verschillende soorten vakanties beleven, van all inclusive vakantie tot rondreizen Marokko.

Wilt u een week nergens aan hoeven te denken en lekker genieten op het strand? Voor een zonvakantie is Marokko perfect. Er wordt vaak gezegd dat Marokko hét land is met de beste stranden. Er zijn ook daadwerkelijk prachtige stranden in Marokko.  Een strand van Marokko staat zelfs op de lijst met beste stranden ter wereld. Vele stranden zijn makkelijk te bereiken met de auto. Een populair strand van Marokko is het Legzira Beach. Het strand staat bekend om de natuurlijke boog. Wilt u een lange strandwandeling maken, dan is dit strand daar helemaal geschikt voor. In Marokko kunt u ook veel bezienswaardigheden bezoeken en activiteiten doen.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Marokko

Marokko heeft veel prachtige bezienswaardigheden. De bekende steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken als op vakantie gaat naar Marokko. De stad Marrakesh heeft een ruim aanbod van bezienswaardigheden. U kunt paleizen bewonderen, de bekende Arabische markt bezoeken en de binnenplaats van Medersa Ben Youssef op lopen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en is ook erg populair bij de mensen. Een mooie bezienswaardigheid van Marokko zijn de Ouzoud watervallen. Deze watervallen zijn 110 met hoog en trekken veel aandacht van toeristen. Wilt u leuke activiteiten doen maar ook genieten van de cultuur? Hieronder staan een paar leuke activiteiten tips en activiteiten die typisch Marokkaans zijn.

WaterparkenMarokko

Marokko heeft prachtige waterparken waar u met het gezin een dag naar toe kan gaan. De leukste waterparken van het land bevinden zich in de plekken Casablanca, Oasiria en Agadir. Als u naar een waterpark gaat betaalt u gemiddeld €15,- per persoon voor een ticket, maar het is het absoluut waard!

Kameel rijden

Als u in Marokko bent is het leuk om een dag op een kameel te rijden. Dit is een typisch activiteit in Marokko en kan daarom niet ontbreken als u op vakantie gaat in Marokko. Tijdens de tocht ziet u de prachtige Sahara van Marokko.

Wellness

Waar kunt u de welbekende hammam behandeling beter ervaren dan in Marokko zelf. Een dagje naar de wellness is absoluut een aanrader als u in Marokko op vakantie bent. De spa’s in Marokko zijn erg lux en bevinden zich vooral in de grote steden.

Zand surfen

Marokko is uitermate geschikt om te surfen in de zee. Maar wat ook een sport is in Marokko is zand surfen. Zand surfen klinkt misschien een beetje onbekend bij u maar deze sport is erg leuk om te doen. Met een plank onder het lichaam wordt u van de duinen afgeschoven. Zand surfen is een leuke activiteit met het gezin samen te doen.

Vakantie boeken naar Marokko

Als u twijfelde om op een vakantie Marokko te boeken dan is dat nu niet meer nodig! Marokko is een prachtig land en het land zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De prachtige natuur van het land en de cultuur zult u niet snel vergeten. Dit land heeft een groot en divers aanbod om te verblijven. Er is voor iedereen wat leuks te doen en is daarom ook een geschikte bestemming voor een familievakantie. Maak Marokko de nieuwe favoriete vakantiebestemming voor u!

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken