All inclusive vakanties vergelijken!

Op vakantie met een partner

Deel artikel

De zomer is in aantocht en steeds meer mensen willen hun vakantie boeken. De meeste mensen willen graag met hun partner op vakantie naar een zonnige vakantiebestemming, om er ook tot rust te kunnen komen. Zo zijn er genoeg vakantiebestemmingen om uit te zoeken, die dit te bieden hebben.

Het romantische Malta

De bestemming om met een partner te bezoeken is het prachtige land Malta. Het is een eiland in Europa dat gelegen is aan de Middellandse Zee. Malta bevat 5 eilanden en slechts 2 hiervan zijn bewoond, namelijk Malta en Gozo. In Malta zijn er vele romantische plekken te vinden en er heerst een levendige sfeer. Zo zijn er prachtige stranden en gezellige straatjes om te bezoeken.

 

Wanneer mensen met hun partner op vakantie naar Malta gaan, wordt het eiland Gozo aanbevolen. Dit is een eiland wat minder toeristisch is dan het eiland Malta, daardoor is het eiland wat rustiger en trekt het ander volk aan. De toeristen die op vakantie naar Gozo gaan, zijn voornamelijk opzoek naar rust en cultuur. Het eiland is omringt door helderblauwe zeeën en prachtige stranden. Verder heeft het eiland te maken met een gunstig klimaat. Het kan er weliswaar 40 graden worden, maar dankzij een koele zeewind is het prima uit te houden als vakantiebestemming.

 

Gozo heeft vele bezienswaardigheden vanuit de oudheid en het heeft fascinerende geologische bezienswaardigheden. De ‘Citadel van Victoria’ is één van de vele bezienswaardigheden. Het is een Citadel gelegen in het centrum van de stad Victoria, de hoofdstad van het eiland Gozo. Een Citadel is een versterking van een vestiging, dat vroeger gebruikt werd. Bij de Citadel van Victoria kan er genoten worden van een prachtig uitzicht over de stad. Verder zijn er andere bezienswaardigheden te bezoeken, op het gebied van Gozo zijn natuur. Azure Window, in het Nederlands Blauwe Raam, is zeker het bezoeken waard. Het is een ruim 20 meter hoog gat in de kliffen van de kust en het is een natuurverschijnsel dat zelden voor komt. Er wordt verwacht dat het Blauwe Raam binnenkort komt te verdwijnen door de invloed van de zee.

 

Op Gozo zijn mensen verzekerd van een gunstig en voordelig aanbod in het verblijf. Er bevinden zich veel luxe en comfortabele appartementen, die vaak een prachtig uitzicht hebben op de zee. Hier zijn veel verschillende reisbureaus voor die zoiets aanbieden, denk bijvoorbeeld aan Tui en Sunweb. Voor mensen die interesse hebben in een vakantie op Malta of Gozo, kunnen hier een kijkje nemen. Om Gozo te kunnen bereiken hoort er een vliegticket geboekt te worden naar Malta en dient er vervolgens een boottrip gemaakt te worden naar het eiland met de veerboot. De prijzen van het verblijf op Gozo zijn beschikbaar vanaf € 400,- per persoon, per nacht.

 

Het culturele Duitsland

 

Naast het zonnige Malta is het ook mogelijk om lekker dichtbij huis op vakantie te gaan. Duitsland is namelijk een fantastisch vakantieland om te bezoeken met een partner. Het is een land dat lekker dichtbij ons Nederland ligt en het heeft een boeiende westerse cultuur. Duitsland is zeer makkelijk om te bereiken. Mensen kunnen het land bereiken met het vrijwel alle vervoersmiddelen, denk hier voornamelijk aan eigen vervoer en het vliegtuig.

 

Duitsland heeft een boeiende historie en het heeft daarmee vele culturele bezienswaardigheden. Zo wordt de Duitse hoofdstad Berlijn ook wel gezien als één van de meest cultuurrijke hoofdsteden van Europa. De stad staat bekend om zijn enorme winkelaanbod en zijn vele historische monumenten. Er valt altijd wel wat nieuws te ontdekken in de Duitse metropool Berlijn.

 

De Berlijnse Muur is één van de vele bezienswaardigheden die Berlijn te bieden heeft. Het is een historisch monument, dat in het in de periode 1989-1991 voor het grootste deel gesloopt werd.  Toch zijn er nog vele overblijfselen van de Muur te zien tijdens een wandeltour. De prijs van de tour bedraagt € 14,50 en het is zeker het kijken waard, de duur hiervan bedraagt ongeveer 4 uur. De reden dat deze Muur zo bijzonder is, dat het een hoge historische waarde heeft. De Muur was namelijk een afscheiding tussen West- en Oost-Berlijn, tijdens de Koude Oorlog, het heeft er zo’n 28 jaar gestaan.

 

Dit is zeker niet het enige dat Berlijn te bieden heeft. Het is ook leuk om samen met een partner een bezoek te nemen aan het veelzijdige winkelcentrum ‘Mall of Berlin’. Het is een gigantisch winkelcentrum, waar veel te doen is. Mensen kunnen er winkelen, restaurants bezoeken, museums bezoeken en een casino. Er is genoeg te doen tijdens een vakantie naar Berlijn en er zijn veel leuke accommodaties om in te kunnen verblijven! Benieuwd naar nuttige informatie over het verblijf in Berlijn? Klik dan op deze link.

Berlijn Brandenburger Tor

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken