All inclusive vakanties vergelijken!

Zomerreces 2014 in kaart

Deel artikel

Ali Bey Resort SideDe eerste cijfers en rapporten met betrekking tot het zomerreces zijn opgemaakt en worden langzaam maar zeker naar buiten gebracht. De Nederlandse vakantieganger is uiterst positief over het zomerreces van 2014. Vooral de Nederlandse vakantiegangers die Andorra hebben ontdekt zijn het positiefs van allemaal, ze gaven het verblijf in Andorra een 8,7, dit is het hoogste cijfer van het zomerreces. Het laagste cijfer werd gegeven aan Zwitserland maar eigenlijk is er geen reden tot klagen want de vakantiegangers in Zwitserland gaven hun verblijf een dikke 7. Uit de eerste zomerreces rapporten komt ook naar voren dat de Nederlandse vakantieganger graag rust en een verzorgde accommodatie willen hebben. Verder staat er bij bijna ieder Nederlandse vakantieganger op het verlanglijstje dat er Wi-Fi aanwezig moet zijn in de accommodatie.

Reisorganisatie Neckermann heeft dit naar buiten gebracht, nadat ze een onderzoek hebben gehouden onder ruim 13.000 Nederlandse vakantiegangers. Reizigers die met een tevreden gevoel huiswaarts zijn gekeerd komen terug van een vakantie uit Andorra, Kaapverdië en Oostenrijk. Popualire landen als Griekenland, Turkije en Spanje scoren ook nog steeds goed. Opvallend is dat Egypte weer steeds populairder aan het worden is voor een all inclusive vakantie.

Lawaai en geen gratis Wi-Fi zorgen voor irritaties

Nederlandse vakantiegangers irriteren zich kapot aan lawaai tijdens de vakantie. Geen Wi-Fi aanwezig in de accommodatie betekend een ontevreden Nederlandse toerist. Accommodaties die geen gratis Wi-Fi beschikbaar stellen laten Nederlanders massaal links liggen. Want ook tijdens de vakantie willen we online leven. Wi-Fi is een must geworden voor hoteliers. Nederlanders zullen geen Nederlanders zijn als ze het liefst overal op de accommodatie gebruik kunnen maken van gratis Wi-Fi, dus niet alleen in de lobby.

Wi-fi tijdens de vakantiedagen in het buitenland wordt alleen gebruikt om contact te onderhouden met het thuisfront en om leuke kiekjes te delen via social media. Tijdens het zomerreces word Wi-Fi niet gebruikt om te werken, hoewel de meerderheid wel iedere dag de mailbox checkt. De reden hiervoor is dat ze niet bij thuiskomst een overvolle inbox willen hebben. De ondervraagden geven zelfs aan dat het ze het niet als verstoring zien, om de mailbox dagelijks te controleren.

Koppels kiezen voor adult only accommodaties

Gezinnen met kinderen geven de voorkeur aan een all inclusive vakantie op een fantastisch resort met alle faciliteiten. Kinderen vinden het ontzettend belangrijk dat er een Aquapark bij de accommodatie aanwezig is en dat er veel leeftijdgenootjes in de accommodatie verblijven. Koppels kiezen steeds vaker voor een adult only accommodatie en ze kiezen gericht voor een locatie. Bij alle vakantiegangers geldt dat gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel hoog in het vaandel staan.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken