All inclusive vakanties vergelijken!

Top 5 all inclusive vakantiebestemmingen

Deel artikel

Dit jaar boeken weer meer Nederlanders een vakantie. Het is voor het eerst sinds 2008 dat Nederlanders weer meer geld uit geven aan een vakantie. Ook het aantal keer dat Nederlanders op vakantie gaan is meer geworden. Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders er dit jaar gemiddeld 3,9 keer per jaar eropuit trekken. De meest geliefde vorm van vakantie blijft een zonvakantie, gevolgd door een all inclusive vakantie. Opvallend is de daling voor een wintersport vakantie en ook opvallend is dat verre reizen steeds meer geboekt worden. Omdat all inclusive vakanties ook dit jaar weer geliefd zijn hebben wij van allinclusivevakantie.com een top 5 samengesteld van populaire all inclusive vakantiebestemmingen. Lees hieronder welke vakantiebestemmingen volgens ons tot de top 5 behoren:

 

 

1. All inclusive Turkije

De onbetwiste nummer één voor een all inclusive vakantie is Turkije. Het land is enorm veelzijdig en wanneer je een all inclusive turkije vakantie boekt, dan boek je een vakantie naar de zon, de zee en de schitterende stranden, maar ook voor cultuur, natuur en avontuur is Turkije een sublieme vakantiebestemming. Turkije is het land waar je de meeste all inclusive accommodaties aantreft voor een betaalbare prijs. Een goedkope vakantie naar Turkije is met een all inclusive verblijf heel goed mogelijk. De Turkse Riviera is het geliefdst, maar de Egeïsche kust is ook wonderbaarlijk mooi. Turkije heeft een heerlijk klimaat waardoor je ook in het voor en najaar een vakantie naar toe kunt boeken.

 

2. All inclusive Griekenland

Griekenland en dan met name één van de vele eilanden zijn een geweldige vakantiebestemming voor een all inclusive Griekenland vakantie. De Afgelopen jaren werd het land een klein beetje links gelaten, maar dit jaar is Griekenland weer terug aan de top als het gaat om boekingen naar dit vakantieparadijs. De verschillende eilanden van Griekenland worden jaarlijks door duizenden toeristen geboekt, omdat je er alle ingrediënten vindt voor een geweldige vakantie. Griekenland is op de weg terug als vakantieland en profiteer daar nu extra van omdat de prijs nog relatief laag ligt voor een Griekenland vakantie. De goedkoopste vakantie Griekenland boek je natuurlijk door te verblijven in een all inclusive accommodatie!

 

3. All inclusive Spanje

Als vakantieland al sinds jaar en dag enorm geliefd, maar als all inclusive bestemming nog lange niet. Met een vakantie naar Spanje kun je echt alle kanten op. Het vasteland heeft de Costa’s of een ongerepte binnenland, de Balearen zijn relatief dichtbij huis gelegen en de Canarische Eilanden doen je denken als of je heel ver van huis bent. Een all inclusive Spanje vakantie is misschien nog niet geliefd maar er worden wel steeds meer accommodaties om getoverd tot all incluisve accommodaties. Voor een Spanje vakantie heb je ontiegelijk veel mogelijkheden en in elke prijsklasse is er wel een geschikte accommodatie te vinden. Zoek, vergelijk en boek een all inclusive Spanje vakantie!

 

4. All inclusive Italië

Elk jaar boeken er ontzettend veel Nederlanders een vakantie naar Italië. Het land van de pasta’s, pizza’s en de vele bezienswaardigheden. Maar het overgrote gedeelte van alle toeristen boekt een zonvakantie naar de prachtige kuststreken van Italië. Voor Italië geldt in principe hetzelfde als bij Spanje, het is geen of nog geen all inclusive vakantiebestemming. Toch zijn er meer dan genoeg accommodaties te vinden die een all inclusive Italië vakantie aanbieden. Tijdens je all inclusive verblijf kun je onbezorgd genieten van al het moois dat Italië je te bieden heeft. Het land is enorm veelzijdig; bergen, laagland, meren, rivieren en kilometerslange stranden het is allemaal te vinden in Bella Italia!

 

5. All inclusive Portugal

De afsluiter van onze top 5 is Portugal. De Algarve is de vakantiebestemming waar elk jaar steeds meer toeristen naar toe trekken. De mogelijkheid voor een all inclusive Portugal vakantie is zeer zeker aanwezig. Ook Portugal moet er aan geloven dat toeristen nu éénmaal dol zijn op all inclusive vakanties. De Algarve heeft wondermooie gouden zandstranden en onder de Portugese zon is het absoluut genieten van een Portugal vakantie. Een must tijdens je Portugal vakantie is om ook iets van het land te bekijken, want naast de gouden stranden heeft Portugal ook een prachtig binnenland en een rijke historie. Boek een all inclusive Portugal vakantie en geniet!

 

 

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken